Ya Instagram'a bakıyorum hep doğal güzelliğe gitmiş insanlar saçma sapan şarkılar saçma sapan şarkılarla saçma sapan videolar çeken gençler iğrenç iğrenç akımlar Sokağı köpek diye bağlanmayacak insanların ünlenmesi ve daha fazlası bilmiyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum ama bunlar artık Keşke bir son bulsa da keşke özümüze dönsek bir tanıdık var onlynur. Yanı fatımanur.
Bu kızın ben eski halini bilirim kız benim abimin lisede beraber okuduğu staj yaptıgı en yakın arkadsıydı yanı. Darende sağlık meslek lisesinde kız 2020'den sonra ünlendi Abi şu an kızın fotoğraflarına bakıyorum afedersin de Shop estetik..
Eski Halinden Eser Yok kapalı halini de bilirim sonraki açılmış halini de bilirim Hatta bu ünlenmeden önce abimle benle videoları falan vardı ünlendikten sonra hepimizi sildi konu Aslında o da değil konu insanların özünü kaybetmesi İnsanların bu kadar değişmesi insanların gerçekten her ne kadar kibirlenseler de bu kadar çok değersizleşmesi bunlara kim prim veriyor ya Kim bunları böyle bir taraflarını kaldırıyor.
Ve şu da çok dikkatimi çekiyor Bir tane videoya ya da fotoğrafa bakıyorsun tamam mı saçma sapan sözler ya da iğrenç iğrenç pozlar ve Photoshop falan olduğu kadar belli ki bunun altında bir de çok güzelsin çok şirinsin eşin benzerin yok gibi gibi yorumlar atıyorlar abin neden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer