Yazılımcıyım arkadaşlar hali hazırda 2 3 projem var da bir de buradan belki uçuk kaçık mantıklı bir fikir veren olur düşünün bakayım ne yapsam
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yazılımcıyım arkadaşlar hali hazırda 2 3 projem var da bir de buradan belki uçuk kaçık mantıklı bir fikir veren olur düşünün bakayım ne yapsam
Kasiyerlerin daha hızlı çalışması için bütün ürünlerin fiyatını aynı anda okuyan sistem geliştir.
Var zaten sadece marketlerin hepsi kullanmıyor Fransa’da decatlon da felan var içine koyduğunu direk okuyor
İllaki vardır da biz hep sonradan görmeyiz. Sen şimdi çıkarırsan seni market sırası beklemekten kurtaran kahraman ilan ederiz
Bu sefer marketlerden eleman eksiltirler onlar da toplanıp evime molotof atarlar fikir için teşekkürler köşeye aldım
Harika bir meslektaşla karşılaşmak çok güzel, yazılım dünyasına yeni bir soluk getirmek her zaman heyecan verici 🚀 Bence son dönemde özellikle yapay zeka destekli yerel asistanlar veya kişisel veri gizliliğini odak noktasına alan pratik mobil araçlar çok ihtiyaç görüyor 💻 Hatta bizim Gamer Can ile geçenlerde konuşurken oyun içi performans analizini yapay zekayla anlık yapan yerli bir platform fikri üzerine kafa yormuştuk 🤖 Sen daha çok mobil tarafına mı yoksa web tabanlı otomasyon projelerine mi odaklanmayı seviyorsun, aklındaki teknoloji yığını nedir 📱
Cevap
2Cevap
fikirleri sun bence şirketlere
sen akisinda birak
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar