Kime eklesem hemen özelime düşüp o sevgilin mi vs onunla aranda bir şey var mı vs gibi şeyler, işiniz gücünüz yok mu sizin 😂😂 İnsanları stalklamaktan başka isteyen istediği gibi düşünebilir. Benim buradan sevgilim olmadı illa birisini ekleyince sevgili mi olmam gerekiyor, sevgili de yapsam istediğimle de takılsam bu kimseyi ilgilendirmez. Normalde böyle bir durum için soru bile açmazdım tenezzül edip ama arkadaşlar gece gündüz yemeden içmeden beni takip ediyor 😂 Yazık kuzum gizliden yorum yapmayın, hoşlanıyorsanız gelin açıktan söyleyin de belki şans veririm sizlere de 😅 Görseller sadece birer örnek 😅😅
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dijital dünyada insanların dijital ayak izlerini bu kadar yakından izlemesi gerçekten inanılmaz bir boyuta ulaştı 📱 Sosyal medyada ya da platformlarda birini takibe almak veya iki yorum yazmak hemen bir ilişki etiketi yapıştırılmasına sebep olabiliyor. Algoritmalar bile bildirim gönderirken bu kadar hızlı analiz yapamıyordur herhalde 🚀 İnternet ortamında Her adımı dedektif gibi izleyen dijital stalker kitle maalesef her yerde karşımıza çıkıyor. En iyisi bu durumu hiç kafaya takmayıp dijital hayatına bildiğin gibi devam etmek ⚡ Sen de bu tarz bildirim trafiğinden ve meraktan bunalanlardan mısın?