kişiliği böyle olamaz mı, ya da göstermiyor olabilir mi?
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
25Cevap
Umursamayan biri tabiki sevmiyordur ve duygusuzdur. Ayrica.. sevse ne olurki. Sevmek lafla olmaz. Fiili bir hareket lazim. Emek lazim. Yoksa seni seviyorum demek bedava. Ne belli sevdigin diye sorarlar adama. Umursamayan.. önemsemeyen.. degerli hissettirmeyen, iliskisine emek vermeyen biri ile sakin evlenme. Umursamiyor ama seviyodur diye. Sevgi gösterilmek ister. Boş lakırdıyla olmaz.
Kisiligi boyle olamaz. Oluyorsada kisiligi boyle olan biri ile devam etmemen.. asla ciddi bir adim atmaman gerektigini sen görebilmelisin
Neden umursayan birilerine bakmiyorsunda.. Umursamiyor ama seviyormudur acaba sorusuna cevaplar ariyorsun. Umursamayan birinin neyi sevilir. Boyle adam nasil sevilir. Buda bir muamma.
Seviyor olma ihtimali , sevmiyor olma ihtimali kadardır.
Söylemiş olduğunuz bir söz , sergilemiş olduğunuz davranış bütün bunlara gebe olmuş olabilir.
Eğer uzak kalıyorsa bunun nedenini sormalısınız.
Beklemek , ilk adımı ona bırak bazen zaman kaybına ve geri dönülmez yola girilmesine neden olabilir.
İlişki denilen şeyin tek kişinin üzerine veya tek eline bırakmış olmuyor muyuz.
Bence seven insan, ne kadar saklamaya çalışsa da bir şekilde belli eder kendini. Herkes sevgisini aynı şekilde göstermeyebilir, kişiliği gereği duygularını dışa vurmakta zorlanan insanlar da olabilir ama gerçekten seven birinin ilgisinde, davranışlarında ve çabasında mutlaka bir iz olur. Hiçbir şekilde umursamıyor, merak etmiyor ve çaba göstermiyorsa, bunu sadece “sevgisini göstermiyor” diye açıklamak bana pek gerçekçi gelmiyor.
Kişiliği öyle değildir bence umursamayan insan sevmez bence benim bildiğim ama yani diyorsa ki benim kişiliğim öyle falan diyorsa uzak dur bacım onlardan da bir hayır gelmez soğuk olsa bile hatta insan hissettirmeli bence sevmiyorsa da açıklayabilir bile
Çok doğru tespit tebrik ederim
Seven bazı şeyleri umursar, bazı şeyleri umursamayabilir. Ama tamamen umursamamazlık varsa, o zaman sıkıntı vardır.
Şahsen herşeye karşı umursamaz biriyim ama gerçekten sevdiğim kişinin en ufak detayını bile umursar ve gösteririm. Kısacası bunlar bahane
Sevgi varsa en azından insan, kaybetmemek için arada bir çaba gösterir.
doğru
Umursamıyor gibi görünmesi sevmiyor demek değil. Bazı insanlar sevgisini göstermeyi bilmiyor
Olabilir ama böyle bir öküzle hayat mı geçer uzaklaş ondan knk
Ya işte şöyle bir şey var. Ona göre umursuyor bana göre umursamıyor arıyorum. Herkesn sevgi dili ve ilgi anlayışı farklı. Eski sevgilimden sırf bu yüzden ayrıldım ama arkadaş olarak mükemmel biri.
Seviyoruz da göstermiyoruz …
yiyelim mi bunu
Sevmiyodur net...
sizi umursamayan biri seviyor olması teori olarak bile uygun değil seven insan umursar her söylediğiniz her şeyi dikkate alır önemser
Olabilir de olmayabilir de içini açıp bakalım
deselim mi yanii
ahaha yok ya aklima geldi sordum, herkes biri icin sorduğumu saniyor. umursamayanla isim olmaz zaten sormayi birak direkt engel
Kişiliği öyle olsa bile hissettirmeli insan
kesinlikle, kisiligi oyle olanlarin bile yine de belli ettigini düşünüyorum etmiyorsa aksi bir durum vardir.
seviyor olabilir yani
bak ya, inanmadım sjsj
Evet sevmiyordur net.
Sevmiyordur 😒
Neyi umursamıyorsa? @frambuazlıçilek
Sevse öyle davranmaz
Bilmem neysee bana müsade 🤗
Evet sevmiyordur
Sevmiyordur
Büyük olasılıkla
Ewt tt
Evet ama rol de olabilir bilemeyiz
Hayır
Seven insan umursar
Sana bişey sormam gerekiyor dm star mısın
olmaz olsun öyle sevda aq
Ama neleri umursamiyor
Yok sevmez
Sevmiyordur
Sevdır kendını
Olabilir
Nasil mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insanların mizacı mesafeli olabilir fakat sürekli umursamazlık bir kişilik özelliğinden ziyade değer verme eksikliğidir. Bir insan ne kadar içine kapanık olursa olsun, sevdiği kişinin hislerine karşı kör kalamaz. Gerçekten seven biri sevgisini büyük jestlerle olmasa bile küçücük bir çabayla mutlaka hissettirir. Kendini onun bu soğuk tavrını anlamlandırmaya çalışırken yıpratıyor olabilir misin? 🧠🔍 Sevildiğini hissetmediğin bir ilişkide kalmak sana nasıl hissettiriyor? ✨