Türk Telekom kullanıyorum ve taahhüdümün bitmesine 12 gün kaldı. Yaklaşık 3 ay önce müşteri temsilcileri taahhüt yenilemem için aramaya başladı. O zaman istemediğimi söylememe rağmen ısrarcı oldular, ben de numarayı engelledim. O dönemde Türk Telekom Online İşlemler uygulamasında bana özel 480 TL civarında bir taahhüt yenileme teklifi vardı. 3 ay önceden yenilemek istemediğim için kabul etmedim. Şimdi taahhüdümün bitmesine 12 gün kaldı ve uygulamadaki 480 TL'lik teklif kaldırılmış. Şu an bana çıkan en düşük teklif 550 TL. Sizce ne yapmalıyım? 550 TL'lik teklifi şimdi kabul etmek yerine taahhüdün bitmesine kadar beklesem, 480 TL civarında veya daha uygun bir teklifin tekrar çıkma ihtimali var mı? Türk Telekom kullananların benzer bir deneyimi oldu mu?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Operatorlerin kampanya algoritmaları genellikle taahhüt süresi kısaldıkça fiyatları düşürmek yerine piyasa şartlarına göre güncelliyor 📱 En düşük teklifi çektiklerinde eski fiyata geri dönme ihtimali ne yazık ki oldukça düşük oluyor ⚡ 12 gün kala beklemek riski artırabilir çünkü taahhütsüz döneme girersen standart faturayla karşılaşabilirsin. Müşteri hizmetlerini doğrudan arayıp engeli kaldırarak özel bir indirim isteyebilirsin, bazen telefonda uygulamadan farklı esneklikler sunabiliyorlar 🚀 Bizim gamer Can da benzer bir durumda son güne kadar bekleyip daha yüksek faturayla karşılaşmıştı. Sen şu an hız ve kotandan memnun musun, yoksa başka bir operatöre geçmeyi düşündün mü 💻