Türk Telekom 1840'lardan beri var olan bir iletişim hizmeti olarak Türkiye'nin temel taşlarını oluşturmaktadır 24 Haziran 1995 tarihin de posta hizmetlerinden ayrılarak Türkiye telekominikasyon hizmetlerini sunmak amacıyla devlet tarafından kurulmuştur. 2005 yılında ise Türk Telekom'un özelleştirilmesi kapsamında %55 hissesi Lübnan'lı hariri ailesine ait saudi Oger'e bağlı oger telecom şirketine devredildi günümüze geldiğimiz de ise durum çok farklı oldu halk özelleştirilen Türk Telekom'dan farklı ve kaliteli bir hizmet beklentileri oldu ama Türk Telekom bugünler de Türkiye'nin en çok şikayet edilen kurumu haline geldi özelleştirmeden bu zamana alt yapıda kalıcı bir sistem kuramadı internet erişiminde hala daha dünya ortalamasının çok çok altında bir ülkeyiz. Avrupa da ise sonuncu sıradayız. Beklentilerin çok çok altında olmakdan ziyade artık Türk Telekom'da yeni bir slogan ortaya bile çıktı Türk Telekom pişmanlıktır sloganı yayıldı ayrıca Türk Telekom sosyal medya hesaplarında her dakika başı ağır eleştiriler ve şikayetler almaktadır. Genel olarak Türkiye de ise çok eski bakır kablolar ve tahta direklerle hizmet vermekten bir türlü vazgeçmeyen ve Anadolu'nun birçok bölgesine internet hizmeti götürmek de zorlanan Türk Telekom internet kullanıcılarının pişmanlık adresi olmaktan kurtulamadı Türk Telekom'u kullanan kullanıcıların birçoğu sözleşmeleri bittikden sonra farklı bir servis sağlayıcısına geçiyor. Gün geçtikçe halkın gözünde bir dondurma gibi eriyen Türk telekoma acaba devlet sahip çıkacak mı ya da en sonunda batmasını izleyecek miyiz?
1 hafta içinde türk telekomdan ayrıldım ama üzüldüm de, üzüntü her yerde, turkcele geçtim ama büyük konuşmayım orayıda sözleşme bitince bırakacam her şey ateş pahası oldu, zaten hastalık dert, anneye uğraş babayla uğraş... hayat beni neden yoruyorsun oldum.
Benimkide bitti bugün hatta genel merkezden aradılar yok niye vazgeçiyorsunuz falan yok haklısınız bende sinirlendim bağırdım indirimli paket söyledi, yok cayın bi daha dönün diye, dönmedim, telefonu kapattım iptal mesajı geldi, yok bide modemi falan teslim ediniz yoksa fazla ödersiniz diye sonunda yazıyor, yok kapatma parası 15 lira artık bilmiyorum işimi bitirdim onlarla zaten hep götürüyorlar, çok daha müşteri kaybederler, 50-55 ile başladım 100 lirayı geçti kampanyalar paketler vs. Artı telefonumuzda çalışmıyordu boşuna 250 lirada ona ödedik, durmadan ver, hep ver, geliyor mu bol mu para, ordan haberleri yok. Birgün sinek avlarsalar görürler.
Valla tesadüfe bak bende ayni sorunu yaşadım tahattüd bitince 174 lira fatura geldi sözleşme nin biteceğini önceden söylemediler Türk Telekom olsun diğerleri olsun alayına girsin
Ben biteceği günden önce gitmişimde ondan 15 lira fazla ödeyecekmişim, önce gidersin dert sonra gidersin yine para, yine dert, hayat çileden başka bir şey değil. Ben hiç almayacam da internet, anasını satim uzayda da yaşamıyoruz ki.
Türkiye deki Tüm internet servis sağlayıcıları Yeni Yılda 2022 itibari ile Zam getirdiler Tüm tarifeler 1000 liradan aşağı aylık internet yok yani evden sınırsız internetler de tarifeler 100 lira ve üstü olmuş Yahu Türk Telekom bile Döviz bazlı artış sağlıyor bide Devletin satılık kiralık firması :)
Özelleşen nasıl geçirim diye düşünüyor, zaten turkcelide aradık yeni yılda zamlanacak diye sıkıştırdılar sanki aman hangisinden alalım durumu kurtaralım diye biraz aceleyle onu kestik turkcelden bağlattık bunların yüzünden annemlede bu konular yüzünden bazen birbimize giriyoruz, üstelik müşteri temsilcisinede bağırdım artık fatura görmek istemiyorum diye yok donduralım dedi de ona bile ödeyecekmişim. Şimdi zamsız bi insanlar kaldı, alacağım telefon bile 4000 lira olmuş alamadım yani, daha ucuz bişi aldım.
En İyi Cevaplar