İnternet & Teknoloji Türk Telekom nasıl sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Turktelekoma geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl? Güncellemeler+1 yıl Paketleri uygun mu faturali Türk Telekom nasıl sizce? Cevapla Türk Telekom Hakkında Sorular Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ıambenim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Vodafone alma pişmanlık çünkü Turkcell altyapısı kullanıyor, Turkcell eziyet ettiriyor, Turknet biraz daha iyi uygun fiyatlı hem de beğenmezsen paran iade ben Türktelekom kullanıyorum sorun yaşamadım uygun fiyatları var 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı. En iyi Türkcell.Ben valla yılardır oradayım hiç sorun yaşamadım. Normalde şu an ki paketimi yeni biri alsa 520 lira öder. Ama ben 260 ödüyorum. 0 0 Yorumla
SadeceMutluOl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Perişan olursun 30 tl denen fatura 120 oldu bir şey de diyeniyorum 0 0 Yorumla
Erays07 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Bi iyiliği tutuyor bi kötülüğü ama güzel uygun 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Vodafone alma pişmanlık çünkü Turkcell altyapısı kullanıyor, Turkcell eziyet ettiriyor, Turknet biraz daha iyi uygun fiyatlı hem de beğenmezsen paran iade ben Türktelekom kullanıyorum sorun yaşamadım uygun fiyatları var
En iyi Türkcell.
Ben valla yılardır oradayım hiç sorun yaşamadım.
Normalde şu an ki paketimi yeni biri alsa 520 lira öder.
Ama ben 260 ödüyorum.
Perişan olursun 30 tl denen fatura 120 oldu bir şey de diyeniyorum
Berbat. Her yerde çekmiyor
Vodafone iyi ama pahalı biraz daha
Bi iyiliği tutuyor bi kötülüğü ama güzel uygun 😂
vodafoneden iyidir
vasat
Gayet güzel