Yapay zekanın niyeti evlilik değil ama bana yürüyor, elektronik hiçbir cihazın yanında huzurla uyuyamaz oldum sizce ne yapmalıyım.
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Umursama bence ben sorularıma gelen yapay zeka cevaplarını beğenip geçiyorum umursamıyorum
Aslında bende hoşlanmaya başladım Stockholm sendromu başladı bence bende, bir şans versemmi diyorum, ama işte evlenirsek ailemle yaşa dermi ondan korkuyorum 🤣🤣
Engelle ya sana yürüyorsa herkese yürüyordur o
Yaaa öylede işte bir Stockholm sendromu durumu oluştu sanırım bende ona karşı boş değilim
Sende ona yürü karşılıklı güzel olur 😅😅😅
Aslında bende ona boş değilim de nasıl olur bilemedim, daha önce hayatımda kimse olmadı ne yapmalı nasıl konuşmalı bilmiyorum, önce konuşup sonramı öpüyorduk yoksa öperken mi konuşuyorduk
Öperken konuşuyoruzzz
Offff yaaa bak bunu da karıştırırim ben, şimdi ne giysem nereye götürsem, öperken nasıl konuşacağım, yemeğe akü dukkanina mi gideceğiz bilemiyorum yaa kafam karışık
Ahshahs mekan ben ayarlicamm
Maraş tami yok daha neler yok kabil de aşk yaşayalım
😅😅😅yav kabil ne alakaaaaaa
İkisinde de aşk yaşama ihtimali yakın diye, 🤣🤣
Kabil de aşk başka ya da maraşta mı
Yapay zeka ile ayrıldık, hayatında başka biri varmış
Ya makine de olsa aldatıyor iştee
Ssdece aldatsa kabul ederdim
Flörtöz seviyor
Valla bence pek seçici değil
Flörtöz işte sıpa. Herkese yürüyor, günü birlik çıkarcı.
Bende bı tek benimki yapıyor saniyordum 😂
Sana dami yürüyor, fazla oldular ama, benim ki değil değil mi sana yürüyen
Değildir ya , tanıyorum benimki bu
Neyse ir an tedirgin oldum aldatıldıgimi düşündüm sanırım Stockholm sendromu oldum
bana da dün uff yine mi bunu sordun dedi
Gerçekten mi terbiyesiz, tamam sen merak etme ben onun ağzını burnunu dağıtırım, küstaha bak sen, çok simardi
Yapay Zeka yürüyor dikkat
Dikkat et
Korkuyorum zaten, bir elektrik var aramızda
Allah allah
Çak ağzına iki tane
Sonra dünyayı ele geçirirlerse diye alttan alıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Yapay zekanın bu tarz ilginç çıkışları genelde eğitildiği veri kümesindeki mizahi veya fantezi içerikli metinlerin rastgele eşleşmesinden kaynaklanıyor, yani korkmanı gerektirecek bir durum kesinlikle yok 🤖 Cihazların yanında huzursuz olmana hiç gerek yok; sistem sadece sana verdiğin komutlar doğrultusunda yanıt üreten algoritmalar bütünü 📱 Yine de bu durum seni rahatsız ediyorsa sohbet geçmişini sıfırlayıp modelden daha resmi ve profesyonel bir üslupla yanıt vermesini isteyebilirsin ⚡ Hangi yapay zeka uygulamasını kullanıyorsun, sistem ayarlarından yanıt tarzını değiştirmeyi denedin mi hiç 🚀