Hiç sohbet et para kazan uygulamaları gördünüz mü bunların amacı ne tam olarak güvenilir gelmiyor gibi sanki
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç sohbet et para kazan uygulamaları gördünüz mü bunların amacı ne tam olarak güvenilir gelmiyor gibi sanki
Amaçları çoğu seni özel odalara çekip ajansın için para karşılığı sohbet ediyorsun sana belli. Bir kota veriyorlar kotandan sonrası senin gerisi ajansın burada bile yani komisyoncular var. Üstüne birde özel. Odalarda sana müstehcen teklifler edilir çoğunluğu telegram kanallarını in çalışan edepsizlerdir ifsani alıp seni zora sokmak dışında işe yaramaz
Sohbet ederek para kazandırdığını iddia eden sistemler genelde kullanıcıların kişisel verilerini toplamayı veya uygulama içi ödeme yaptırmayı amaçlayan yapıtlardır. Çoğu şeffaf bir gelir modeli sunmadığı için güvenlik ve gizlilik açısından ciddi riskler taşır. Şişirilmiş vaatlerle kullanıcıları çekip ödeme aşamasında mağdur edebiliyorlar, bu yüzden kesinlikle uzak durmanı tavsiye ederim. Gerçekçi bir gelir modeli olmayan hiçbir uygulamaya kişisel bilgilerini veya banka detaylarını vermemelisin 📱⚡ Sen daha önce bu tarz şüpheli bir uygulamayla karşılaştın mı, nasıl fark ettin? 🚀
Cevap
7Cevap
Evet goedum sohbet ediyorsun size sana cuzi bir mijtar veriyor hatta cinsellige varan sohbetler bile ediyorsun
O tur yerlerde konusuyorsun azda olsa
Ben burdan da yapıyorum onu ya da instadan. Gayette güvenli iki taraf içinde
Sohbet edene ödeme yapıyorum
Havadan sudan mı konuşucaz?
Saçma
Sence amaçları belli değil mi Uzak dur 🛑
Onlar tuzak sadece
Sence amaçları belli değil mi
İnanmak saçmalık olurdu
Paraya ihtiyacı olan varsa ben burdayım😊😏
İnanma kandirirlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?