İnternet & Teknoloji AdımPara uygulaması güvenilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Adım Para Uygulaması yürüyerek para veya ödül kazandırdığını vaad eden bir uygulamaymış. Sizce güvenilir mi? AdımPara uygulaması güvenilir mi? Cevapla Uygulama Soruları Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet kullanıyorum ben 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neler kazandın peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baskül aldım şimdi hala devam ediyorum düzleştirici gelmiş onu alacağım Yorumla Soran +1 yıl Yaa ne güzel ben de denemek istiyorum Yorumla _Asl_1 +1 yıl Problemsiz bi sekilde geldi mi bende kullaniyorum uygulamaya baya zaman oldu bo ara duzenli giriyordum sonra saldim baya Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. Yapanlar var ama bilemedim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neler kazandın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Su an daha 40 tl oldu ama daha once filtre kahve makinesi aldim sattim😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayy ne güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende kullan Yorumla
OhLalaLaLaTaTaTaTa Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla OhLalaLaLaTaTaTaTa +1 yıl Bu tür uygulamalarin hepsi dolandırıcı kullanmaya gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet kullanıyorum ben
Neler kazandın peki?
baskül aldım şimdi hala devam ediyorum düzleştirici gelmiş onu alacağım
Yaa ne güzel ben de denemek istiyorum
Problemsiz bi sekilde geldi mi bende kullaniyorum uygulamaya baya zaman oldu bo ara duzenli giriyordum sonra saldim baya
Yapanlar var ama bilemedim.
Evet
Neler kazandın
Su an daha 40 tl oldu ama daha once filtre kahve makinesi aldim sattim😂
Ayy ne güzel
Sende kullan
Bende merak ediyorum
İlk defa duydum.
Değil
Neden?
Bu tür uygulamalarin hepsi dolandırıcı kullanmaya gerek yok