Ürünüm gelmez veya sorunlu olur iade değişim yapılmaz ya da kartımla ilgili bir sorun olursa diye
Cevap sahibi
1 yıl
Yani oyle olursa yaz support kismina mutlaka bir cozumu yolu olur oyle musterilerini yuz ustu birakacaklarini sanmiyorum. Kartinla ne sorunu olacak, olsa zaten siparis de veremezsin
Ne bileyim artık dolandırıcılar çok profesyonel o yüzden biraz düşündüm ama denemeliyim sanırım
Cevap sahibi
1 yıl
Bunun sayfanin kendisiyle ne ilgisli var, distan gelen bir saldiri olur bu. Amazondan alisveris yaptiginda da olabilir ona bakarsan. Site/uygulamanin kendisinde bir sorun yok yani kendim siparis ettim annem kac kere bir seyler siparis edip duruyor her hafta nerdeyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
güvenilir
Teşekkür ederim ikilemdeyim biraz
Evet, kendim bile kac kere siparis ettim daha bir kac hafta once etmistim. Annem asiri seviyor habire bir seyler siparis edip duruyor sdkfjdsfk
Uygun ve güzel ürünler var bende istiyorum ama ne olur ne olmaz diye de korkuyorum
ne olur ne olmaz derken, ne olacakmis. Ben cok sey siparis ettim tek seferde boyle 5 10 tane farkli ivir zivir aliyom
Ürünüm gelmez veya sorunlu olur iade değişim yapılmaz ya da kartımla ilgili bir sorun olursa diye
Yani oyle olursa yaz support kismina mutlaka bir cozumu yolu olur oyle musterilerini yuz ustu birakacaklarini sanmiyorum. Kartinla ne sorunu olacak, olsa zaten siparis de veremezsin
Ne bileyim artık dolandırıcılar çok profesyonel o yüzden biraz düşündüm ama denemeliyim sanırım
Bunun sayfanin kendisiyle ne ilgisli var, distan gelen bir saldiri olur bu. Amazondan alisveris yaptiginda da olabilir ona bakarsan. Site/uygulamanin kendisinde bir sorun yok yani kendim siparis ettim annem kac kere bir seyler siparis edip duruyor her hafta nerdeyse
Tamam teşekkür ederim
Temudan 6000 tl lik alışveriş yaptım. Güvenilir. Ama buna da engel oldular biliyosun. Artık yurtdışından 30 euro üzeri alışveriş yapamıyoruz
Evet geç kaldim yani çok güzel şeyler vardı
Aslında ben de geç kaldım. Sadece 2-3 kere alışveriş yapabildim 😭 güzel ülkem ne güzel de mağdur ediyor bizleri
Aynen öyle ay sinir bozucu
Ordan bir kac bisi aldim guzel geldi
Artık vergisi çok yükseldi sanırım sildim o yüzden
Yani evet 500 lira olan seyin 400 lira vergisi var sacma birsey
Güvenilir
Alışveriş yaptınız o zaman
Evet
Teşekkür ederim