İnternet hızla hayatımızın her evresine girmeye devam ediyor. Son zamanlarda internetten alışveriş yapmak epey popüler oldu. Letgo, sahibinden gibi birçok uygulama çeşitli eşyalarınızı internet üzerinden satmanıza yarıyor. Dolap uygulaması da tıpkı bu uygulamalar gibi eşyalarınızı siteye veya uygulamaya giren binlerce kişiye satmanıza yarıyor. Dolap uygulamasını Letgo ve sahibinden ayıran özellik ise sadece kıyafetlerinizi satabiliyor olmanız. Evinizde giymediğiniz kıyafetleriniz bu sayede dolabınızın bir köşesinde kalmıyor size para olarak dönüş yapıyor.

Dolap Uygulamasında Alışveriş Yapmak Dolap Uygulaması Güvenilir mi?
Kullanıcı ile arasında güvenli bağlar kurmayı başarmış olan dolap bir e - ticaret uygulamasıdır. Dolap uygulaması bir e - ticarette olması gereken tüm donanıma sahiptir. Dolap uygulamasından hiç tereddüt etmeden güvenli bir şekilde 7/24 alışveriş yapabilirsiniz. Buradan da anlaşılacağı üzere dolap güvenilir mi sorumuzun cevabı evet olacaktır. Dolap uygulaması güvenilirdir.
Dolap Kullanıcı Adı Örnekleri ve Önerileri Nelerdir?
Bir çok kişinin kullandığı dolap uygulaması uygulamaya katılırken sizden kullanıcı adı istemektedir. Bir çok ünlünün de kullandığı bu uygulamada kullanıcı adı olmadan kullanmak imkansızdır. Sizlere bir kaç dolap kullanıcı adı örnekleri önereceğim.
- Süslübakteri
- Yürüyenterlik
- Dolapçınız
- Yldız12
- Şeker35
- Tavşankulak
- Dillidüdük
- Sakızlımuhallebi
- Leblebitozu
Farklı tarzda kullanıcı adı kullanmak her zaman daha etkili olacaktır. Kullanıcıların dikkatini bu şekilde çekebilirsiniz. Ayrıca kendi isimlerinizi yada daha marjinal isimleri de kullanabilirsiniz. Bu konuyla ilgili olarak şunu da eklemekte fayda vardır diye düşünüyorum ünlü kişilerin kullanıcı adlarına benzer isimler kullanmakta dolaptaki ürünlerinizin dikkat çekmesi konusunda yardımcı olabilir.
Dolaptan Nasıl Alışveriş Yapılır?
Gelelim herkesin en çok merak ettiği konuya dolaptan nasıl alışveriş yapılı sorusunun cevabına bir göz atalım. Dolaptan alışveriş yaparken adım adım uyulması gerekenleri sayalım. Ufak bir müzayedeye hazırsak başlayalım :)
- Öncelikle dolap uygulamasına giriş yapınız.
- Uygulamaya girdikten sonra ekranda olan giriş yap ya da üye ol butonunu tıklayın.
- Kendi hesabınız var ise giriş yap kısmından girebilirsiniz.
- Üye olmak için üye ol butonuna tıklayarak kendinize yeni bir profil oluşturmalısınız.
- Kullanıcı adınızı üye olduğunuz zaman ilk başta çıkan "Kullanıcı Adı" kısmından oluşturabilirsiniz.
- Üyelik Koşullarını ve Kişilik Verilerin Korunması sözleşmesini kabul ederek üye olabilirsiniz.
- Üye olduktan sonra satın almak istediğiniz ürünün üzerine tıklayarak ürünün fiyatı pahalı geldiyse teklif ver butonuna basarak %30 oranında ekstra bir indirim teklifinde bulunabilirsiniz.
- Teklifin fiyatı size uygun ise "Satın Al" butonuna basarak ürünü satın alabilirsiniz.
- Ürünü satın alırken yapmanız gerekenler ise öncelikle teslimat adresini bilgilerini girmek olacaktır.
- Devamında ise "Kart Bilgileri" kısmını doldurarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.
- İndirim kuponunuz var ise kullanmanızı tavsiye ederim.
- Ürününüz satıcı tarafından paketlenip en kısa sürede elinizde olacaktır.
- Satın alma işlemi tamamlanmıştır.
Unutmamamız gerekenler var. Dolap uygulamasında sipariş verildiği zaman ad, soyad, adres ve kimlik numaranız zorunlu olarak doldurulmalıdır. Uygulamanın bu şekilde olması biz kullanıcılar için çok daha güvenlidir.
Dolapta Öne Çıkarma Limiti Ne Kadar?
Dolap uygulamasında öne çıkabilmek için yapılması gerekenler vardır. Satış yapacağınız dolap hesabında ilk önce yapmanız gereken şey düzgün bir profil resmi koymak olacaktır. Satıcının koymuş olduğu profil satın alan kişi tarafından her zaman önemlidir satın alacak olan kişiye ayrı bir güven verir. Daha sonra satmak istediğiniz ürünün fotoğraflarını düzgün bir şekilde çekmeli ve açıklamasını en ince detayına kadar yazmalısınız. Bu size yapacak olduğunuz satışlarda ekstra avantaj sağlayacaktır. Ardından satmak istediğiniz ürünlere kafanıza göre fiyatlar veremezsiniz. Uygulama bu duruma izin vermez. Aynı şekilde satın alma durumunda ise ürüne hak ettiği fiyatın daha altında bir fiyat veremezsiniz. Satıcıya en fazla verilecek oran %30 civarında olacaktır. Uygulamanın belirlediği özel günlerde bu oran %50 ve üstü rakamlarda olabilir.
Dolap Uygulaması Ne Sıklıkla Çöküyor?
Birçok kişinin kullandığı dolap uygulaması çöktü mü sorumuzun cevabına gelecek olursak durumu şu şekilde açıklamak çok daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Dolap uygulamasının internet sitesinde zaman zaman çökmeler olabiliyor. Buna bir süre vermek doğru değildir. Bu gibi durumlarda dolap çağrı merkezine bağlanarak ya da mail atarak durumu yetkililere bildirebilirsiniz.
Unutmamamız gereken şeyler de var. Dolap uygulamasında sadece ikinci el kıyafetler satılmamalıdır. Bunun yanı sıra dolap uygulamasında sıfır eşyalarda satılmaktadır.
Keyifli alışverişler dilerim.42 Yorumla
En İyi Cevaplar
@aysun4870 kullanıcı ismiyle bende kullanıyorum. Yeni indirdim sayılır ve şimdiden bir satışımı yaptım. Şimdilik tek sorunum ürünlerimi kimsenin pek görememesi xD Ve bilen var mı acaba? Dolapta bazılarının dolabı takipçisi olmadığım halde bildirimi geliyor. Herkeste öyle mi?
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@mooneclipse
- 5 ay
Satışlarınızı artırmak için benimle iletişime geçebilirsiniz
+1 yılYeni indirdim nasıl satış yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBence süper bir site herkesin kullanacağı bir uygulama giymediğiniz giysi ve ayakkabılarınızı bir çok şeyi kolaylıkla satabilirsiniz @Serkanderyal. kullanıcı ismim herkesi beklerim
23 Yorumla- +1 yıl
- 5 ay
Satış artırmak isteyen benimle iletişime geçebilirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl bir uygulama senden duyuyorum ilk kez letgo gibi birşey mi
29 Yorumla- +1 yıl
Acikcasi letgoyu da denedim fakat guvenilir gelmedi. Dolapta hasarli ya da hasarsiz urunlerinizi beirtip ona gore fiyatliyorsunuz. Kredi ve banka kartiyla alisveris yapiliyor. Site her alisveristen yanlis hatirlamiyorsam %5 komisyon aliyor. Ayrica yurtici surat ve ptt gibi kargo sirketleriyle anlasmali bir uygulama. Size gelen siparis kodunu bu kargo sirketlerine gosterdiginiz takdirde kargo ucreti alinmiyor. -alimlarda da satişlarda da- gonderdiginiz urunlerden elde ettiginiz paralari dilerseniz banka hesabiniza aktarabiliyorsunuz. ya da trendyol morhipo gibi uygulamalardan kupon ve indirime donuşturebiliyorsunuz. Kisacasi gardrobunuzda bekleyen esyalari nakite cevir! eye yardimci bir uygulama :)
Cevap sahibi+1 yıldenemek için başlıyorum şimdi peki hangi türde ürünleri satabiliyoruz kategoriler nelerdir. android markette var mı bu uygulama
- +1 yıl
Var tabi. Giyim ayakkabi aksesuar gibi parcalari satabileceginiz bir uygulama. Piyasadaki cogu urunu bu sitede etiketli ve cok daha ucuza bulabiliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılsenin ürünlerine bakıyorum da hiç bana göre birşey yok begce :)
- +1 yıl
Ahahhha :D
Cevap sahibi+1 yılne yapıcaz :) ayrıca sevdim ama çok göz yorucu bir uygulama biraz daha kolay erişim olmalı. ne zamandır kullanıyorsun. ne kadar ürün sattın?
- +1 yıl
Bişey sorcam peki biz bişey sattığımız da o sattiigimiz bir şeyin parasını biz nasıl alicaz
- 5 ay
Satış artırmak için benimle iletişime geçebilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba dolap kullanıcısıyım bende adım : aycanay1 takip ve beğeni yaparsanız karşılığını alacaksınız sizde öneri paylaştım oraya yorum yapın her gün 1kişi önerebildiğimiz için sırayla öneride bulunacağım tabi karşılıklı herşey. Dolabımdan bahsedicek olursam tekliflere açığım illaki uygun bir fiyatta anlaşılır sıkıntı değil. Ürünler genelde hiç giymedim veya 1 2 kere kullanıp bidaha giymedim ürünler daha ekleyeceğim çok ürün var dolaplarda hurç içinde oldukları için çıkaramadım henüz ama çıkardığım zaman koyucağım takipte kalın marka ürünleride ekleyeceğim ürünlerimde hiç bir sorun çıkmıcağı konusunda güvenebilirsiniz. Daha kolay iletişim sağlayabilmek için instagramdan yazabilirsiniz @_aycanay
00 YorumlaTabiki de güvenilir cok takipcili bir sayfam var urunlerimi cok ozenerek hazirliyorum. su ana kadar hic bir alici memnun kalmadim demedi. hepsi 4 5 yildiz verdi. magazadan alinmis gibi sunarsaniz musteriye urunleri karsiligini aliyorsunuz. ben genelde 0 urunler satiyorum. Dolabima goz gezdirip urun satin alabilir veya kendi sayfaniz icin fikir alabilirsiniz. Dolabimin adi @mimishopy bekliyorum :)
11 Yorumla- 5 ay
Satış artırmak için benimle iletişime geçebilirsiniz
+1 yılBende 3 ay oldu kullanmaya başlayalı çok güzel bir platform kullanmadıklarını satıp yenilerini alıyorsun başkasının eskisi senin yenin oluyor 5 yaştan yenidoğana her türlü satışım var erkek kız çocuk için sayfama beklerim kullanıcı adım @burcuhanim öneri ve takip yaparım sevgilerle 🥰
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bende dolap uygulamasını kullanmaya başladım. 3 ürün sattım ve gayet hoşuma gitti uygulamanın bize sağladıkları. Tek sıkıntı dolabını tanıtmak biraz zor ya da ben bilmiyorum. Buarada herkes yazmış bende yazayım @gulcinsengil20 herkesi dolabıma beklerim 😘
13 Yorumla- +1 yıl
takip etmek beleş @mooneclipse :D
- +1 yıl
@bergdilara @ meryykygsz bende beklerim begenebileceginiz kıyafetler var
- +1 yıl
@nazllcandmir beklerjm Begenceginiz urunler varrr eminim uggun fiyatli
+1 yıl@laviniarkt adıyla bizde dolap uygulamasını kullanıyoruz. Gayet uygun fiyata sıfır ürünlerimiz var. Instagramda var olan butiğimizi Dolap'a taşıdık. Fakat reklam verme olmadığından algoritmanın biraz gerisinde kalıyoruz. Kargoları zamanında gönderdik, müşteriler ürünün istedikleri gibi gittiğini de teyit ettiği hâlde.
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar. Geçenlerde ilk satışımı yapacaktım fakat IBAN ın yanı sıra tc kimlikle istediler. Bu ne demek?
01 Yorumla
+1 yılbende bekleriim karşılıklı takipleşelimm dolap hesabımız @sweetdress20
00 YorumlaSatış yapmak için veya almak için illa kart bilgilerini girmen gerekiyor mu şifre falan gibi
01 YorumlaBen güvenilir buluyorum satıcı olarak ne sattığınızdan eminseniz geri dönüşleriniz güzel oluyor. tüm kusurları en ince ayrıntısına kadar belirtirseniz alıcı ile sorun yaşamazsınız. Kullanıcı adım bsoy güvenli alışveriş için beklerim :)
10 Yorumla
+1 yılDolap uygulamasına fazla bağlanmamanızı öneririm , platforma uygun bile davransanız dolap hesabınızı hemen kapatabiliyorlar. Gardrops uygulaması daha kazançlı , komisyonsuz bir uygulama tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılBence süper bir site herkesin kullanacağı bir uygulama giymediğiniz giysi ve ayakkabılarınızı bir çok şeyi kolaylıkla satabilirsiniz @gardropstasta kullanıcı ismim herkesi beklerim, Lütfen takip edin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar benimde dolapta hesabım var, hem uygun hem de güzel-kaliteli ürünler var. Benim dolabıma da bakmanızı tavsiye ederim :)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@PınBuğ Önemli değil :) Bende dolabıma beklerim kullanıcı adım @beyonde şu an tatil modundayım ama yakında aktif olurum :)
+1 yılEvet çok güzel bir uygulama. Ben de bekliyorum hepinizi kızlar, sayfamda genellikle hiç kullanılmayan ürünler paylaşıyorum ve fiyat konusunda da yardımcı olurum her şekilde. Kullanıcı adım: sheisme , sizi seviyoree ❤
01 Yorumla- +1 yıl
Takibe aldım sizde alır mısınız gulcinsengil20 ♥️
+1 yılYa merhaba bir şey sorabilir miyim dolap ile ilgili
00 Yorumla
+1 yılBirkaç ürün satabildiğim henüz büyütemediğim profile sahip uygulamadır. Birbirimize takip ve satın alma desteği bulunabiliriz. Kullanıcı adım “ @benaagan “
01 Yorumla- +1 yıl
'@furdevellas' kullanıcı adım
Selamlar 🤗 kızlar dolap kullanıcıyım bende her zaman destek tam destek :) takip etmeniz yeterli bi ürünün altına KS yazsanız bile geri dönüş yaparım 🥰 kullanıcı adım sibelkaymakci 😘
00 Yorumla
+1 yılDolap bence de çok güzel ve yararlı bir uygulama kullanmanızı tavsiye ederim Dolabımı önerebilirseniz de çok mutlu olurum : bbyylMakul teklifler kabul edilir :)
01 Yorumla- +1 yıl
meryykygsz begenebileceginiz kıyafetler var beklerim
Dolap uygulamasını uzun zamandır kullanıyordum ancak hesabim kapatıldı. Şimdi yeniden açtım @poyrazcanta olarak herkesi beklerim. Çok uygun fiyata çanta satışı yapıyorum.
00 YorumlaMerhaba🤗 dolapta henüz yeniyim etiketli, orjinal marka ürünler satıyorum sürekli ürün eklemesi yapıyorum takip edebilirsiniz👀.. kullanıcı adım @hippirakun
00 Yorumla
+1 yılBence gayet güzel bir uygulama bende dolabımda neredeyde hic kullanmadığım ürünlerimi satıyorum uygun fiyatlı dolabıma goz atmanizi tavsiye ederim :))) @eliftahsinoglu dolabim
11 Yorumla@asliemk profil ismiyle kullanıyorum çokta memnunum 100 ün üstünde çok uygun sıfır bayan ve bebek kıyafetleri dolabımda herkesi beklerim çıkın çıkın gelin. 😉☺️
01 YorumlaElbette güvenilir 5 yıldır satış yapıyorum hiç sorun yaşamadım dolap adım : thescar0 buyurun chicken chicken gelin 😅
10 Yorumla
+1 yılMerhaba kizlar, desteğe ihtiyaci olanlar bulsun beni, ekleyin lütfen, dolap uygulaması takibe takip yapiyorum @seninmiolsun
10 Yorumla
+1 yılMeraba ben dolaptan kargo ile telefon satışı yapmak istiyorum ama para elime geçmezse karşı tarqf ödemeyi yapmazsa ne yapmam gerek
00 Yorumla
+1 yılBen de yeni kullanmaya başladım. Dolabımda çok uygun temiz ve güzel ürünler var. Bakmak isteyenler için dolap hesabim @rmys0212🌸
00 Yorumla
+1 yılBen kullanıyorum kızlar benim hesabıma da bakın markalı ve indirmli veriyorum kullanıcı ismim ilaydabal8
01 Yorumla- +1 yıl
benimde meryykygsz bekleriim
+1 yılBenim adım @mollatesettur kızlar kendi diktigim ürünleri satıyorum teklifleri kabul ediyorum 🙏 ve benden ürün alan herkesi öneriyorum 😊
01 Yorumla- +1 yıl
@mooneclipse takip edebilirsiniz
Ben de satışa ürün koydum teklif verdiler kabul ettim ama satışı yapamıyorum nasıl satabilirim tarif edebilir misin ☺️
01 Yorumla
+1 yılDolap hesabımız @sweetdress20 kaliteli ve memnun kalabileceğiniz ürünlerimiz var. Bakmanızı tafsiye ederiz😇
00 Yorumlaben kullanıyorum satış yaptım beğendiğim alacağım ürünlerde var. kullanıcı adım, simyaa takipte kalınız yeni, marka ürünler.
00 YorumlaDolap uygulamasını kullanıyorum yararlı bir uygulama tavsiye ederim 🙋 kullanıcı adı @nghn84 beklerim
00 YorumlaÖnerebileceğin güvenilir dolap hesapları var mı?
11 Yorumla- 1 yıl
carinaatelier baya uygun fiyatlı çelik takıları var, kutulu gönderim yapıyor.
Ayseorhhn123 hesabımda indirim var rica etsem göz atarmısınız
10 Yorumladolap hesabım Aktrist35 bakmadan geçmeyin derim sevgiler
00 Yorumla@semanur21akdogan ismi ile bende kullanıyorum sifir ve sifira yakin urunlerde var bakabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBence çok güzel bir platform benim de kullanici adim = endoftheway
00 Yorumla
+1 yıl@mimardbaspinarli dolap kullanici adim karsilikli öneri beğeni takip ne isterseniz 🥰
00 Yorumla
+1 yıldolap hesabına karttan para transfer edebiliyor muyuz
dolaptan karta aktarma değil00 YorumlaDolap uygulamasında benim ismimi, yazınca kişilerin, karşısına çıkmıyor bunun nedeni ne?
00 Yorumla
+1 yılKızlar dolap ismim yelizgoral beğenebileceğiniz kıyafetler yükledim bakabilirsiniz 🌺
00 Yorumla
+1 yılBende satış yaptım :) selenncelikk1 dolabımın adı. Takip ederseniz sevinirim :))
01 Yorumla- +1 yıl
@mooneclipse takip edebilirsin
+1 yılArkadaşlar dolabına beklerim bebek ürünlerine ait herşey var annepazari kullanıcı adım teşekkürler
01 Yorumla- +1 yıl
@mooneclipse takip edebilirsiniz
+1 yıl@Duygusasya kullanıcı adım. beklerim kızlar dolabıma bakın karşılıklı takipleşelim
01 Yorumla- +1 yıl
@mooneclipse takip edebilirsiniz,
+1 yılgoztepelisimge95 dolabıma herkesi bekliyorum gelirseniz sevinirim🌷🌸🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılHarika bir uygulama ben kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim. hesabim :burcuceren123
00 YorumlaSongulmsb dolabima beklerim mükemmel mezuniyet elbiseleri için yazlık eşyalar icin mutlaka göz atın
00 Yorumla
+1 yılmerhaba hala kullanıyormusun bişey sorcam çok önemli
00 YorumlaHesabım / Elifsesiz beklerim
00 Yorumla
+1 yılDolap gulsahkoksal6 profilime beklerim :)
00 Yorumla
+1 yılKullanmadım ama çok duydum pek guvenemiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Biraz araştırma gerektiriyor tabi. Ürün yorumları puanlarına bakmak lazım. Ben genelde çelik takı alıyorum baya uyguna geliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@ranip kullanıcı ismim beklerim 🤗
00 YorumlaDolap kullanıcı adım 👉 cnsskara
00 Yorumla@dolap6380779962 takibe takip 👍🏼❤️
00 YorumlaÜrünü öne çıkarmak ücretli mi?
01 YorumlaDolap adım: doganaysegull 🤗 dolabıma beklerim.
00 Yorumlahala kullanıyor musun uygulamayı
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılYok ii
01 Yorumla- +1 yıl
Bir yillik sorunun ne isi var burda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgurrsell
01 Yorumla- +1 yıl
@mooneclipse
melikep01
00 Yorumla
+1 yıl@ilyanindolabi
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!