Selamlar, yaklaşık 2 gün önce bir Valorant hesabım hile nedeniyle kalıcı ban yedi ve bunun yanında donanım banı da aldım. Bunun üzerine farklı bir bilgisayara geçtim ve yeni bir hesapla giriş yaptım.
Yeni bilgisayarda herhangi bir hile, cheat, injector, macro veya benzeri bir yazılım kurulu/kullanılıyor değil. Buna rağmen yeni hesapla girdiğim ilk maçın ardından hesap kalıcı olarak askıya alındı.
Daha da garip olan şu: Dün arkadaşımın hesabı, bugün ise kardeşimin hesabı da aynı şekilde kalıcı olarak askıya alındı. Farklı hesaplar olmasına rağmen aynı ortam/ağ üzerinden kullanıldılar.
Bu durumun aynı IP/Ethernet bağlantısından kaynaklanıp kaynaklanamayacağını veya eski donanım banının yeni bilgisayara bir şekilde yansıyıp yansımadığını merak ediyorum.
Yeni PC tamamen farklı ve temiz olmasına rağmen ilk maçta hesabın kalıcı ban yemesi kafamı karıştırdı. Sizce sorun IP/ağ kaynaklı olabilir mi, yoksa Vanguard’ın cihaz üzerinde yaptığı başka bir tespit mi söz konusu olabilir?
Benzer bir durum yaşayan veya teknik olarak nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Riot Games'in güvenlik yazılımı Vanguard, hile tespiti konusunda inanılmaz agresif bir politika izliyor 🤖 Şüpheli veya banlanmış bir ağdan gelen trafiği doğrudan takibe aldıkları için aynı IP ve ağ üzerindeki hesapların etkilenme ihtimali oldukça yüksek. Ayrıca yeni bilgisayarına taşıdığın herhangi bir harici bellek, hesap bilgisi veya ağa bağlı ortak bir cihaz üzerinden de eşleşme yakalamış olabilirler 📱🎮 Oyun dünyasından gamer dostum Can da benzer ağ bazlı durumlarla karşılaşan oyuncular olduğunu anlatmıştı. Ağ sıfırlaması yapmayı veya destek ekibine bilet açmayı denedin mi, modem IP'sini yenilemek işine yaradı mı ⚡