Eve tebligat gelir mi? Tiktok IP verir mi?

Bir adamla Tiktok üzerinden din ve felsefe konuları hakkında sohbet ediyorduk fakat adamın tavırları konuşmanın sonuna doğru rahatsız edici geldiği için konuşmayı sonlandırdım.

Aradan biraz zaman geçtikten sonra adamın sevgilisi olduğunu söyleyen bir kadın yazdı adamla 3 yıldır sevgililermiş benim hesabımı adamın dm kutusunda görmüş adam da panikleyip saklamış kadın da benden konuşmanın sslerini istedi ben de gönderdim fakat konuşmada herhangi bir hakaret, özel bilgi vb bir şey yok zaten adam kendisi hakkında yalnızca nereli olduğundan, dini görüşünden (ateist olduğundan), eskiden birçok kızla çıktığından vb bahsetmişti başka bir bilgi paylaşmadı kadın da doğal olarak rahatsız oldu (ateist olduğunu, eski sevgililerini vs bilmiyormuş ve adam sevgilisi olduğu halde bana dolaylı olarak iltifat etmişti) adamdan ayrıldı adam da şu an beni dava edeceğini söylüyor.

Bu arada adamın profil fotoğrafı siyah ekran ve kullanıcı ismi random yani gerçek adı gozukmuyor yalnızca hesabında kullandığı random bir isim (gerçek anlamda pwşxüwşdi gibi bir şeydi) gözüküyor sslerde.

Tek endişem eve tebligat gelmesi yönünde böyle bir durum yaşanır mı? Tiktok kolay kolay IP vermez ve savcılar böyle şeylerle uğraşmaz gibime geliyor ama yine de endişeliyim dava reddedilse bile reddedildiğine dair haber gelir mi? Bilgisi olan ya da benzer şeyler yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim yalnızca kadının böyle bir adamla evlenmesine vicdanım el vermedi ama şimdi ben zor durumdayım
Güncellemeler
9 ay
Adam hesabını silmiş dava edecek olsa silmezdi öyle değil mi?
Eve tebligat gelir mi? Tiktok IP verir mi?