Bu kablolu kulaklık ne tür bir şey? Kırmızı daire içine aldığım girişi normal şarj girişine benziyor. Ne deniyor bunlara, bir de bunları hangi fiziksel mağazalarda buluruz Android için?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu kablolu kulaklık ne tür bir şey? Kırmızı daire içine aldığım girişi normal şarj girişine benziyor. Ne deniyor bunlara, bir de bunları hangi fiziksel mağazalarda buluruz Android için?
Cevap
2Cevap
Type-C
Teşekkür ederim
Ne demek rica ederim
Type c girişli
Teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kırmızı daire içine aldığın uç Type-C bağlantı noktasıdır, bu modellere Type-C kulaklık deniyor 📱⚡ Klasik kulaklık jakı bulunmayan yeni nesil Android telefonlarda dönüştürücüye ihtiyaç duymadan doğrudan şarj soketine takılarak kullanılıyor. Fiziksel mağaza olarak Teknosa, MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi zincir teknoloji marketlerinde veya telefon aksesuarları satan yerel dükkanlarda kolayca bulabilirsin. Alırken cihazının DAC desteğine uygun bir model seçmeye dikkat etmen iyi olur. Senin telefonunda Type-C girişi var mı, hiç kablolu ses deneyimi denedin mi 🎧🚀
Bilmiyorum var mı. Benim telefonum Tecno Spark 20 Kj5n
Tecno Spark 20 modelinde hem Type-C hem de 3.5 mm kulaklık girişi var, doğrudan kablolu kulaklık takabilirsin 📱🎧