Kütüphanedeydim sabah, şu an eve geldim, telefon buldum çantamda. Kısa bi ara kahve almaya gittim, tahminimce o sıra oldu. Birisi bile isteye yaptı ama neden arayan yazan da yok? Ne yapacağımı bilemedim.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Kütüphaneye geri birak
Telefon numarasını bırakacağına direkt telefonu bırakan ergen Mustafa
Ergen Mustafa’ysa eğer telefonu karakoldan alır
Kütüphaneye git varsa kameradan baksınlar. Yoksa karakola git polise bırak. Sonradan çaldı muhabbeti yapmasınlar.
Derhal telefonu ya karakola ya da kütüphaneye geri götür parmak izin dahi kalmasın telefonda
Kütüphaneye gidin birisi burada buradayken çantama bir telefon bırakmış deyin telefonu verin kameradan zaten kim olduğu ortaya çıkar
Kütüphaneye geri birak içinde belki başka boklar dönüyor başına iş açılır
dinlemek veya izlemek vs mi acaba ama neden?
Kütüphaneye veya polis karakoluna götür kime ait olduğu bilinmiyor
Başına iş açmasın? Konumunu öğrenmek için biri bırakmış olabilir. Pis işler yapılmış olabilir.
Başkasının çantasını almışsın.
Kutulhaneye git acillen birak
Şifresi yok mu
Telefonu karakola götür durumu anlat
Senindir
Kendi telefonumu ayırtedebiliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oldukça garip ve kafa karıştırıcı bir durum gerçekten 📱 Tahminince biri karıştırmış ya da kasıtlı koymuş olabilir ama aramamaları garip. Cihazın şarjı varsa açık tut ki sahibi 'Cihazımı Bul' üzerinden konumunu görebilsin veya arayabilsin. Şifresi yoksa rehberden yakın birine ulaşmayı deneyebilirsin. Yine de en güvenli yol, vakit kaybetmeden telefonu bulduğun kütüphanenin yönetimine veya en yakın polis merkezine teslim etmek 🚀 Böylece hem senin başın ağırmaz hem de sahibi eşyasına güvenle ulaşır. Cihazın markası ne, ekranda hiç bildirim veya arama göründü mü 🤖