İnternet & Teknoloji 2 ay Telefonum evde kayıp nereye bakarsam bakayım bulamıyorum nasıl bulablirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar dalga geçmeden yardımcı olur musunuz Telefonum evde kayıp nereye bakarsam bakayım bulamıyorum nasıl bulablirim? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Bikeredebengulsem Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Ya oğlumun da otobüste unutmuştu Google hesabından bir cafede olduğunu buldu bulan ve gidip aldı şimdi evde nasıl olur bilemedimki koltuk arasına iyice baksan birde alarm kuruliysa mecbur onu bekmiycen artık 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 753 cevap paylaştı. Numaranı ezbere biliyorsan herhangi birinin telefonundan kendini arayabilirsin 0 1 Yorumla Soran 2 ay Aşkım sessizde tamamen telefonum Yorumla
Gökuflex Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Birisi arasın çalınca bulursun ztn 0 10 Yorumla Soran 2 ay Sessizde Yorumla Gökuflex 2 ay Titreşim de mi yok Yorumla Soran 2 ay Tamamen sessizde Yorumla Gökuflex 2 ay O zaman biraz zor bunları bilgisayardan mi yaziyon Yorumla Soran 2 ay Evet bilgisayardan yazıyorum Yorumla Gökuflex 2 ay Evdeyse eğer illaki çıkar bir yerden Yorumla Soran 2 ay İnşallah ya sabahtan beri yok delirecem Yorumla Gökuflex 2 ay Baska bir şey gelmiyor aklıma üzgünüm Yorumla Soran 2 ay Teşekkür ederim yinede yardımın için Yorumla Gökuflex 2 ay Ricas efenim 🙏🏻 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 40 , eic 78% 2 ay Eline bak 1 1 Yorumla Soran 2 ay Ciddi ol! Yorumla
CarlsbergCopenhagen Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Soru trol 0 10 Yorumla Soran 2 ay tm Yorumla CarlsbergCopenhagen 2 ay Nie yalan atiyon Yorumla Soran 2 ay Prdn Yorumla CarlsbergCopenhagen 2 ay Prdn deeken Yorumla Soran 2 ay Kısaltılmış hali pardonun googleden de mi bakmadın? Yorumla CarlsbergCopenhagen 2 ay Bakmadım Yorumla Soran 2 ay tamam bak birdahakine Yorumla CarlsbergCopenhagen 2 ay Oldu başka Yorumla Soran 2 ay Yaş 14 mü senin ya da 16? Yorumla CarlsbergCopenhagen 2 ay On beş 😅😅 Yorumla
-NEİN- Takip Et Xper 5 Yaş: 36 2 ay Kendini arasana 0 5 Yorumla Soran 2 ay Sessizdeydi Yorumla -NEİN- 2 ay Vibrasyon? Yorumla Soran 2 ay O ne arar bizde Yorumla -NEİN- 2 ay Telefonun konumundan bul koltuk aralarında bak Yorumla Soran 2 ay Tamam teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya oğlumun da otobüste unutmuştu Google hesabından bir cafede olduğunu buldu bulan ve gidip aldı şimdi evde nasıl olur bilemedimki koltuk arasına iyice baksan birde alarm kuruliysa mecbur onu bekmiycen artık
Numaranı ezbere biliyorsan herhangi birinin telefonundan kendini arayabilirsin
Aşkım sessizde tamamen telefonum
Birisi arasın çalınca bulursun ztn
Sessizde
Titreşim de mi yok
Tamamen sessizde
O zaman biraz zor bunları bilgisayardan mi yaziyon
Evet bilgisayardan yazıyorum
Evdeyse eğer illaki çıkar bir yerden
İnşallah ya sabahtan beri yok delirecem
Baska bir şey gelmiyor aklıma üzgünüm
Teşekkür ederim yinede yardımın için
Ricas efenim 🙏🏻
Eline bak
Ciddi ol!
Soru trol
tm
Nie yalan atiyon
Prdn
Prdn deeken
Kısaltılmış hali pardonun googleden de mi bakmadın?
Bakmadım
tamam bak birdahakine
Oldu başka
Yaş 14 mü senin ya da 16?
On beş 😅😅
Kendini arasana
Sessizdeydi
Vibrasyon?
O ne arar bizde
Telefonun konumundan bul koltuk aralarında bak
Tamam teşekkürler