Yerde telefon buldum sahibi çalıntı ihbarı vermiş telefona imei attırsam beni bulabilirler mi?

yerde s3 buldum keni sim kartımı taktım birkaç gün kullandıktan sonra telefon şebekeye kapatıldı imei sorguladım çalıntı imei yazdı yani karşı taraf beni bulmaya mı çalışıyor sim kartım birkaç gün telefonda durdu birşey olur mu ben yine de sim kartımı iptal edecem zaten bu aralar simkart lazım değil bana telefona imei attırsam beni bulabilirler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
benim yapacağım en fazla şey telefonun içini açacam anakartını kırıp temiz kasasını ve ekranını alacam ekranın da imeisi yoktur ya :)
Güncellemeler
+1 yıl
bira şişesi toplayan adama yerde S3 buldum dedim bugün sahile gittim bira şişesi toplayan adam yanıma geldi herkezin içinde yerde bulduğun S3 ü bana sat dedi hayır dedim sonra arkamdan bir adam sinirli sinirli geldi telefonu ver yerde telefon bulmuşsun dedi telefon senin mi dedim evet dedi ama telefonun galerisine bakmıştım o adam değildi ama telefonun sahibinin oğlu galiba dedim verdim koşarak gitti bira şişesi toplayan adam dedi ki telefon o adamın değildi seni kandırdı aldı senden
Yerde telefon buldum sahibi çalıntı ihbarı vermiş telefona imei attırsam beni bulabilirler mi?