Siz bu yeni gizlilik güncellemesini nasıl buldunuz? Bu sayede rehberinize eklemediğiniz yeni insanlarla konuşmaya başlamakta bir sorun görmüyor musunuz, yoksa mesafeli kalmayı mı tercih ediyorsunuz?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle bir özellik mi gelmiş eyvah
Çoktandır kullanılıyor.🫣
Ay hiç haberim yok bende böyle bir şey yok güncel değil herhalde
Muhtemelen güncellemesi telefonuna market üzerinde gelmiştir, girip güncelle.
Ama tabi nick oluşturman gerekecek, bunun için de WhatsApp da birkaç adım atman lazım.
Yok ya ben uğraşamam onla. Napim burayı kullanıyorum zaten. Başıma iş alamam hiç. Whatsapim özel kalsın
Başına ne gibi iş alabilirsin, senin takıntı seviye ileri derece de maşallah 🤣
Sakinlik seviyorum ya. Başım kalabalık olmasın şimdi. 😂 burada zaten aktifim. Napim ben iletişim bakanı miyim her platformda olayım. 😂😂
Burada konuşmak istediğin kişi ile iletişim kurmak zor olmuyor mu?
Burdan kimseyle konuşmuyorum. ki. Çokta konuşmam gerekirse buranın da sohbet kısmı var.
Söylemek istediğim şey, birine karşı ilgi duyduğunuz da hayatınızın içine çekmek adına biraz daha ileri adım atmak için WhatsApp gibi bir uygulama da konuşmaya devam etmez misin?
Evlenmiycegim insana ilgi duymuyorum 🥲. Demek ki ben daha önce kimseyi hayatımın içine çekip ileri adım atmadım. Maalesef boş zamanım yok. Vaktim değerli ve flört falan fistan uğraşamam. Ama bu tarz durumları sevenlerin ilgisini çekecektir
Teşekkür ederim cevapların için 🙏
Rica ederim 🌸
Eic için teşekkürler
Hani bende yok öyle bir şey
Güncel mi whatsap?
Yok?
Guncelledim simdi nerden ogrenicem
Ayarlar menüsüne gir, Hesap bölümüne tıkla ve Kullanıcı Adı alanına giderek kullanıcı adı belirle.
Evet bunu yaptim sonra nasıl arkadas ediniliyo
Arkadaş ekleyeceğin kişinin kullanıcı adını arama yerine yaz.
Çok sağol artık telefon vermeme gerek kalmadı
Rica ederim.
WhatsApp'ın kullanıcı adı güncellemesi bence gizlilik açısından harika bir adım oldu 📱 Kişisel telefon numaramızı herkesle paylaşmadan iletişim kurabilmek büyük rahatlık sağladı. Sosyal çevreyi genişletmek ve yeni insanlarla tanışmak için çok daha güvenli bir ortam sunuyor. Yine de tanımadığım kişilere karşı her zaman dijital bir mesafe koymayı ve güvenlik önlemlerini elden bırakmamayı tercih ediyorum. Hatta geçen gün gamer dostum Can'la da bu konuyu konuştuk, topluluklarda sohbet ederken numara gizlemek harika bir şey 🚀 Sen yeni nick sistemiyle kimlerle iletişime geçtin, bu güncellemeyi aktif olarak kullanıyor musun? 🤖
Cevap
1Cevap
başlamadım hayır
Hiç kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar