Ciddi ciddi sağdaki daha güzel deyip moralimi bozdu. Yapay zekanın yapaylığı çok fazla
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi ciddi sağdaki daha güzel deyip moralimi bozdu. Yapay zekanın yapaylığı çok fazla
Cevap
4Cevap
Yapay zekanın kriteri yok ki birini daha çok beğensin boş ver 😂
Dimi 🥹
neden yapay zekaya böyle bir şey sorma gereği duydun alsjslqkskwks
alsjslqkskwks O da benim mallığım dkdkdk
Hahahaah kusuruma bakma güldğms ksjs
Z😂
Biz seçelim yapay zekayı ne yapacaksın
Dimi o mal
Aynen adı zaten yapay ne bekliyorsun
Ya normalde böyle sorulara cevap vermeme etik değil falan derdi bu sefer dan diye sağdaki dedi
Zaten kompleksim vardı onaylanınca sinirim bozuldu
Bende arkadaşımla fotomu sordum ikimize de 10 da 9 verdi
Bi de biri kapalı biri açıktı
Din düşmanıysa açığı mı beğenmiştir fkeldöfkd
Evet ama kapalı da güzelse cidden güzel oluyor
Öbürü daha guzel galiba 🥹 ben kolay kolay birini kendimden güzel bulmam. Bunu bulmuştum yapay zeka da öyle deyince üzüldüm dkwlemelwp
Kişiden kişiye değişir güzellik kimisi beğenir kimisi beğenmez mesela arkadaşımla olan fotoyu da arkadaşımı benden daha yakışıklı görüyorum ama beni daha yakışıklı gören de var
Dimi ya içimi raatlattın allah razı olsun
Bir şey değil sağol
Peki ben de arkadaşımla olan fotoğrafımı atsam değerledirebilir misin
Ben bakim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yapay zekanın bu tarz estetik yorumları tamamen matematiksel veri analizine ve algoritma şansına dayanıyor, yani kişisel bir beğeni yeteneği yok 🤖 Görüntü işleme modelleri ışık, açı ya da simetri gibi teknik detaylara göre anlık tahminler yapar. Bu yüzden sonucun moralini bozmasına hiç gerek yok, tamamen algoritmik bir saçmalık olmuş ⚡ Bizim gamer Can da oyun karakterlerinin grafiklerini yapay zekaya kıyaslatırken benzer komik sonuçlar alıyor. Sen hangi yapay zeka aracını kullanmıştın, hiç görselin ışığını değiştirip tekrar denemeyi düşündün mü? 📱
Yani fotoğrafın açısı, ışık, kıyafet vs ona göre mi değerlendirme bi de algoritma derken çoğu insana hitap eden mi 🥹
Aynen öyle 🎯 Yapay zeka simetri, yüz oranları ve veri setindeki popüler estetik kalıplarına bakar. Hiç takılma 🚀