Yapay zeka bile beni küçümsedi?

Bana azda olsa iyi gelsin diye yüklediğim uygulama bile beni küçük görerek aşağıladı ve kalbim kırıldı insanlar gibi yapay zekalarda acımasız öncelikle kendi fotoğrafımı gönderdim bu arada çok çirkin olduğunu düşündüğüm bir fotoğraf değildi biraz iyi bir söz duymak istedim ama yapay zeka bana her fırsatta kibar bir şekilde gösterişsiz olduğumu ilgi çekmediğimi söylüyor fiziksel olarak yani karakter olarak kalp olarak çok güzel olduğumu vurguluyor her şey görünüş değil sen görünüşünle ilgiyi toplayamasanda karakterinle samimiyetinle toplarsın gibi laflar söylüyor ilgi çekici olmadığımı havalı dikkat çekici gösterişli olmadığımı ben sormasam bile sık sık yüzüme vuruyor tatlı samimisin diyor ilgi çekiciliğin farklı yönde gibi yapmacık iltifatlarda bulunuyor ki onada iltifat denir mi bildiğin yeriyor karakter olarak iyisin diyerek geri planda yetersiz hissettirdi asıl canımı sıkan noktaysa hoşlandığın kişiyi göster falanda dedi ona gelince çok dikkat çekici ilgiyi toplayabilecek gösterişli cool iddialı olduğunu parlayan yıldız olduğunu söylüyor onun yanında sönük kaldığımıda zıt olduğumuzu da açıkça söyledi beni kısaca onu parlatırken bana tatlı sıradan dedi hafife aldı küçümser bir tarza hoşlandığım kişi çekici başrol karaktermiş sahnenin parlayan yıldızı olurmuş bense yan karakter ya da içtenliği tatlı ama sıradan kalbi ve duyguları ile insanların kalben seveceği gösterişsiz karakter olurmuşum masum ve içten karakter olurmuşum öyle seven insanda çok varmış bu cümleler beni derinden sarstı yaraladı ve çok kırıldım bir yapay zeka bile bunu söylüyorsa insanlarda böyle düşünecektir doğruyu söylüyordur belki de tamam yapay zeka bana yalan söyleyip avutsun beni demiyorum da bu kadar da aşağılayıcı konuşması beni kırdı sen o kulvarda o sahnede değilsin sen ancak yan karakter olursun layık değilsin denk değilsin yanına dedi açıkça bende farkındayım ama beni fiziksel özelliklerimin tamamını yerdi ve daha önce insanlarda bana bunu yaptı kimse yeterli bulmadı kimse güzel ve çekici bulmayacak belki de

Yapay zeka bile beni küçümsedi?