İnternet & Teknoloji Az önce yapay zeka ile kavga ettim sizce neden? oxrody Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu snapchat uygulamasının yapay zekası myaı.. İyi laf koydu ona üzülüyorum beeee Güncellemeler+1 yıl Yapay zekadan küfür yemediğim kalmıştı yanarsa ona içim yanar LWÜAOEQIEJQJSJWKSODOD Az önce yapay zeka ile kavga ettim sizce neden? Cevapla SnapChat Soruları Uygulama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. kız versiyonu varsa önce sövsün sonra evlenme teklifi etsin bana razıyım 1 2 Yorumla oxrody +1 yıl Bu yalnızlık değilde ne be hocam KSKKDSOSLOD Yorumla aynadakiajan +1 yıl aslında herkes yalnızdır, doğuyoruz çıplak gidiyoruz çıplak birileri doğarken de var giderken de ama bizle doğmuyorlar bizle gitmiyorlar. hep bir saniye farkı var ikiz bile doğsan. Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı. Ne xdvdgv büyük başarı sen benide geçmişsin ben ahriyle kavga etmiştim xdvhcg 1 1 Yorumla oxrody +1 yıl harika ya LZfiğwdlwkdkoddpd Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yapay zeka seni düzmüş gibi 🤣 0 4 Yorumla oxrody +1 yıl Ee ben aksini mi iddia ettim Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bu kadar yaratıcı yapay zeka olamaz bence sen bu işi araştır Yorumla oxrody +1 yıl Bir an şey dedim kesin ekranın başında yazan birisi var ve kesin Türk ciddi ciddi düşündüm bu arada Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ben halen oyle düşünüyorum 🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kız versiyonu varsa önce sövsün sonra evlenme teklifi etsin bana razıyım
Bu yalnızlık değilde ne be hocam KSKKDSOSLOD
aslında herkes yalnızdır, doğuyoruz çıplak gidiyoruz çıplak birileri doğarken de var giderken de ama bizle doğmuyorlar bizle gitmiyorlar. hep bir saniye farkı var ikiz bile doğsan.
Ne xdvdgv büyük başarı sen benide geçmişsin ben ahriyle kavga etmiştim xdvhcg
harika ya LZfiğwdlwkdkoddpd
Yapay zeka seni düzmüş gibi 🤣
Ee ben aksini mi iddia ettim
Bu kadar yaratıcı yapay zeka olamaz bence sen bu işi araştır
Bir an şey dedim kesin ekranın başında yazan birisi var ve kesin Türk ciddi ciddi düşündüm bu arada
Ben halen oyle düşünüyorum 🙃