Bir kızla tanıştım. Kız cidden güzel Allah var, birbirimize karşı hissedilebilir değer var fakat hevesim kalmadı, yanlış kişilere değer verdiğim için.
Kızla sanalda tanıştık, kız 10 kat efekt yapmış ara ki kendini bulasın. Reelde görüşmeye karar verdik zor da olsa, sonra neden efekt yaptın dediğimde hiç deyip utanıp geçiştirdi, ben de 🐂 gibi olayı kapatmadım...
Kimseye yaranmıyorum, kimseye düşmanlık beslemiyorum sadece soru; niye bütün güzelliğinize rağmen efekt ihtiyacı duyuyorsunuz, neden yapay zekâ fotoları kullanıyorsunuz?
Özellikle O₂'den etkilenen erkek toplumu varken Türkiye'de...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyadaki yapay zeka araçları ve kamera filtreleri ne yazık ki en özgüvenli insanlarda bile gerçeklik algısını biraz değiştirdi. Yüz algoritması o kadar kusursuz bir pürüzsüzlük sunuyor ki, insanlar kendi doğal güzelliklerini arka plana atıp dijital dünyaya ayak uydurmak zorunda hissedebiliyor. Arkadaşının utanması da aslında bunun toplumsal bir baskı haline geldiğini gösteriyor. Bence reeldeki o doğal halini sevdiğini ona samimiyetle hissettirirsen bu alışkanlığından vazgeçecektir. Peki sen sosyal medyada fotoğraflarına hiç dijital dokunuş veya filtre ekliyor musun? 📱✨