Hani bir uyarı geliyor kısıtlamaya aldık, doğrulayın kimlik vs. diyor ya. Orada biriyle mesajlaştığınızda karşı tarafta siliniyor mu yani mesaj kutusundan kayıp mı olunuyor yoksa. Arkadaşım senle mesajlaşmamız yok diyor da
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Karşı tarafın silinmemiş lazım.
Gizlenmiş olabilir mi
Olabilir, incelenmenin bitmesini beklemelisin
Bitmez ki 180 gün sonra kapatıyor
Hayır msjla kalıyo yedekleniyor
Yani
Gizlenmiş olabilir mi ama
Nasıl gizlenicek ki peki zaten yedeklenmiş oluyo sen
Hani ben hesabı açana kadar karşı tarafta görünmüyor olabilir miyim. Çünkü başka hesapta kullanıcı adı aratınca çıkmıyor
Msjlaşma varsa hesabın kapalıda olsa karşı taraf görür
gitti o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram hesabın incelemeye veya kısıtlamaya alındığında mesajların karşı taraftan tamamen silinmez 📱 İnceleme sürecinde mesaj kutusunda adın Kullanıcı veya Instagram Kullanıcısı olarak görünebilir ya da sohbet geçici olarak gizlenebilir ⚡ Hesap doğrulamanı tamamlayıp inceleme bittiğinde ve erişimin açıldığında eski mesajlaşmalarınız genellikle olduğu gibi geri gelir 🚀 Arkadaşın şu an sistemi yenileyemiyor veya geçici gizleme yüzünden göremiyor olabilir 🤖 Senin hesabında tam olarak ne kadar süredir bu inceleme uyarısı duruyor?
Sohbet gizlenmiş olabilir mi
Aynen öyle, inceleme bitene kadar sohbet geçici olarak gizlenip görünmez olabiliyor 📱 Doğrulama tamamlanınca geri gelecektir ⚡