Ben gayet tüzel eglenceli çok ve güzel paylasim yapan bir kizim. Suana kadar hiç sosyal medya hesaplarimi agik kullanmadim çünkü zaten kapalryken bile yillardir milyon tane sapik saçma bela hesap istek atiyor dm den rahatsiz ediyordu ve hala arada oluor ayrica sildigim engelledigim ve bilmedigim insanlarin da benim özelimi görmesini istemiyorum ama çevremdeki kiz arkadaslarimin hepsinin hesabi açik ve çok takipçileri var ve hiçbir sikayetleri sorunlari sapiklari yok yani. Nasil oluyor anlamiyorum.
Benim hesabim kapali olmasina ragmen ve profil fotom normal hani ne sapik mesajlar aliyordum.
Ya da mesela bir gün bile açsam hemen exlerim stalklar rahatsiz oluyorum ciplak gibi savunmasIz hissediyorum saçma geliyor tehlikeli geliyor açik hesap ama herkes de açsana ne güzel popüler olursun filan diyor.
Benim hesabim kapali olmasina ragmen ve profil fotom normal hani ne sapik mesajlar aliyordum.
Ya da mesela bir gün bile açsam hemen exlerim stalklar rahatsiz oluyorum ciplak gibi savunmasIz hissediyorum saçma geliyor tehlikeli geliyor açik hesap ama herkes de açsana ne güzel popüler olursun filan diyor.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim bir hesabım kişisel bir hesabımda blog şeklinde kullanıyorum günlük rutin gibi kullanıyorum ama açık hesapta kendimi paylaşmıyorum kişisel hesabımda sadece tanıdıklarım var açık olanda ise fotoğraf aşığıyım manzara resimleri paylaşıyorum çok güzel yanj
Aaaa süper bak evet ben de öyleyim aslında öyle yapabilirim.
Tabii ki tanıdığın kimseye de söyleme canın sıkkın olunca günlük gibi storyde yazıp paylaşırsin
Haklısın hannah montana gibi
Üstüne cidden kimse yazmiyo mis kişisel hesaba yaziyolat tabi onları da adam yerine koyup cevap yazmıyorum
senin kararın ama ben hesabı gizliye alıyorum çünkü yıllar önce bir tane sayfada yorum yapmıştım bana hakaret etmişlerdi senin sayfana baktık çok tipsizsin gibisinden diye
Evet işte çok kötü bence tüm fotolarını özelini alıp kötü şeyler yapabilirler bence çok tehlikeli yani
Ben hatta pek tanımadığım ya da yeni tanıdığım ama içimin ısınmadığı insanları bile kabul etmiyorum ki açık yapsam önüne gelen ekleyecek
Açma tr de hiç mantık değil. Arkadaşlarınızın öyle sorunu olmayıp senin olmanda garip.
Abi ben onlar söylemiyor mı bilmiyorum türkiyede herkes tacize uğruyor yani tacize uğramıyorum diyen yalan söyler bence. Mümkün mi uğramaması genç bir kızın.
Maalesef bizim gençliğimizde bu Kadar yoktu. Ama ülke şu an berbat hâlde. Sen kendini koru herkese hemen güvenme
Evet biliyorum kesinlikle eskiden insanlar erkekler çok efendi namusluydu ya. Şimdi hiçbiri değil yani hepsi iğrenç valla düzgün bi tane bulamıyorum.
Sen kendini koruyacaksin,. kimseye güvenmeuyeceksin , erkeklere inanma çoğu aklı başka yerden 1000 düşün bir kez hareket et. Hata yaptığında üzülme bunlardan ders al, ders al ki daha büyük yanlış tercihlerden sakın. her şey gönlünce olsun abim
Aynen çok haklısın kadınlarda bile sapık dolandırıcı çok fazla erkeklerde de öyle genel güvenmiyorum eskisi gibi sohbet edip görüşmüyorum zaten.