Hoslandigim kizin Instagram hesabi boyle. Ben simdi bu kizi nasil dusureyim. Aralarinda benden daha yakisikli daha zengin hatta arabasi olanlar falan da var. Kizin guzelligi ortalama ustu. Sessiz icine kapanik diye yurumek istedim ama cok zor. Benim ona soyleyecegim hos kelimlerin zaten cogunu defalarca duydu. Mesela ona cicek alsam heyecanlanmaz. Bu kiza yurumeyi durdurdum zaten. Benlik biri degil.
bence sen o kisiyi dış görünüşü için begenmissin ve elde etmek istiyorsun bu kızla olsan bile surekli güven problemi yaşarsın hiç bulaşma derim kendini yanında daha iyi hissedebilecegin yüzü kadar kalbini de sevebileceğin birini mutlaka bulursun zaten para avcısı kadınlar hariç birçok kadın sevilmek istiyor bu kız eğer paraya tipe değil kalbe bakıyorsa mutlaka senin ona verdiğin değeri anlar ama emin ol ilişkiniz uzun sürmez
Genç yaşta aşk işleri yüzünden psikolojisini mahveden tayfayı asla anlamayacagim hayata bir kere geliyoruz daha ne insanlarla karsilasacaksiniz sal gitsin düşünce tarzına uymuyorsa