Arkadaşlar TikTok'ta gezinirken bir telefon reklamı gördüm, istediğim telefon ve uyguna satıyordu. WhatsApp'tan iletişime geçtim, daha sonra bana bir foto attı özel, sonra hemen yanlış oldu, nasıl gördünüz hemen diye diye başladı ve sonu böyle bitti. Sizce bir işletmenin böyle yapması doğru mu?
Telefoncu WhatsApp konuşmasında bana özel foto atıp tersledi, böyle bir işletme normal mi?
Sacmalama cocuk musun sen. Nasıl bitc4k sohbet diyen sensin. Böyle savma bisey olabilir mi? Nasıl bitmesini bekliyosun yani adam bildiğin sapık. Bi de işletme sahibi. Bu görüntüleri emniyete vermelisin ki bedelini ödesin. bi daha da WhatsApp kullanmaya bile dötü yemesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kesinlikle normal değil ucuz telefon oltasıyla dümen çeviren dolandırıcı tipler bunlar hemen engelle geç o telefonu da o fiyata bulamazsın zaten
Şikayetçi olun eğer şikayetçi olmazsanız sizin gibi daha bir çok kadına aynısını yapacak
Evet ama olamam ki böyle birşeye cesaretim yok ve yapamam da yas tutmaz ayrıca ailem bilmemeli
Hemen engellemek yerine neden konuşmaya devam ettin ki..
Sonunu merak ettim nasıl bitecek diye sohbet
Istedigin gibi bitti mi peki
Mal mısın
Sacmalama cocuk musun sen. Nasıl bitc4k sohbet diyen sensin. Böyle savma bisey olabilir mi? Nasıl bitmesini bekliyosun yani adam bildiğin sapık. Bi de işletme sahibi. Bu görüntüleri emniyete vermelisin ki bedelini ödesin. bi daha da WhatsApp kullanmaya bile dötü yemesin
Yapamam ama işte
Neden yapamıyorsun. Senin bi suçun yok ki, emniyete ver ki enselesinler sapığı. Kim bilir kaç kadına daha böyle göndermiştir
Numaraya bak ak güzel kardeşim ilksen gtümü sksnler
Uzatmanın anlamı ne. Bas engeli
Bilerek atmış h ralde hemen azacağını düşünmüş
Evet öyle
Prof değil kimse benim gibi 😂
İğrenç erkekler
sevgılın var mı o ne dedı duruma?
Büyük oe
Tabi
Ne atmisti belatimi
Aynen
Ama fake atmış diyor ya benimki daha iyi