Üniversitede 30 GB internet yeter mi, abimle fatura ve tarife konusunda kim haklı?

Arkadaşlar öncelikle hepinize günaydın, aranıza yeni katıldım. Ben 21 yaşındayım. Şimdi benim hattım abimin adına ve faturalı hat, aylık 30 GB internetim var ama bana yetmiyor, genelde 15 ya da 20 günde bitiyor. Bir de bitince de internet kullanımı tamamen kesiliyor aşımsız tarife olduğu için. Aslında bu paket en ucuz paket aylık 292 TL ama interneti az, üstelik ben sosyal medya kullanmıyorum yani Instagram'ım, TikTok'um falan yok, sadece YouTube'da takılıyorum. Şimdi ben kullandığım mobil operatörün mobil uygulamasından baktım, 65 GB internet + sınırsız sosyal medya paketi ile beraber aylık 633 TL'lik bir tarife varmış. Ben de dün akşam abimle konuştum ve abime, üniversiteye geçince bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum dedim ama abim kabul etmedi, yok şimdiki tarifen daha güzeldir sen bunu kullan, üniversitede 30 GB internet sana yeter niye yetmesin dedi. Sonra ben de, abi ama gerçekten 30 GB az, çok çabuk bitiyor, sonra dedim abi parası neyse her ay ben öderim, burs alınca paranın bir kısmını telefon faturasını ödemek için ayırırım dedim ama abim kabul etmedi. Arkadaşlar dün abimle biraz tartıştık, sizce bu konuda abim haklı mı yoksa ben mi haklıyım?

Üniversitede 30 GB internet yeter mi, abimle fatura ve tarife konusunda kim haklı?