İnternet & Teknoloji Aylık 30 gb internet yetmez mi😬? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aylık 30 gb internet yetmez mi😬?Eskiden 2 gb bile yeterdi şuraya bak bitmiş neredeyse. her ay 1.60 200 e yakın para alıyorlar allahın belaları turkcell kullanmayın arkadaşim al ortada mal Aylık 30 gb internet yetmez mi😬? Cevapla İnternet Soruları Turkcell Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PauloDybala Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Medyaların boyutu büyüdü 1080 P , 4K devri artık. Sende ev interneti gibi kullanmışsın galiba😀 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Aynen en yuksek tarifeyi kuaniyorum gene yetmiyor yetkililer beni ariyor nalicaz seni djye Yorumla
KöprücükSeven1i Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. bende de durum ayni surekli yt dayim ondandir 130 lira fatura mi olur 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Bana 1 kere 130 lira fatiea gelmedi 200den asagi dusmuyor Yorumla
Cikolatahayranıı Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bro naptın sen ya niye bu kadar harcıyorsun 😂😃 , bu arada Nil ile nasıl gidiyor? 1 5 Yorumla Dostoviski +1 yıl Nil mi kaldı ya youtubede vidyo izliyorum instgram face snap twttar herhalde onlar Yorumla Cikolatahayranıı +1 yıl Bitti mı Nil ile ilişkin 😔? geçmiş olsun.Yeni birisi yok mu? Yorumla Dostoviski +1 yıl Baslamadiki bitsin hayir yok Yorumla Cikolatahayranıı +1 yıl Anladım Allah gönlüne göre versin 😊☺️🤗İyi geceler yattım bn Yorumla Dostoviski +1 yıl Amin dilenci duasi gibi. Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 12,1b cevap paylaştı. bu turkcell in kitlediğini kimse kitlemedi millete 1 3 Yorumla Dostoviski +1 yıl aynen oyle en yuksek rtarife bende ama yinede yetiremiyorum su an fatura tutari 260 lira biliyomusin Yorumla keremDNZ +1 yıl vala bir kere birde limiti konusmayı azıcık astım tarifeyi belki yarım saat veya 1 saat 450 lira kitledi bana ama o avea idi Yorumla Dostoviski +1 yıl vodofona gecicem bu gun aricaklar bakalim aveada ayni bok Yorumla
bayans1 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Yetmez sana sinirsiz olmasi lazm😂 0 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl Sinirsizi yok iste Yorumla Musaozbay2 +1 yıl :) Hahaha ben kendime diyordum çok kullanıyorum 20 gb yetmiyordu maşallah abi sen 30a bile yetmiyor diyorsun Yorumla
secretwe Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok video seyredersen yetmez. 0 0 Yorumla
idlnl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kardeşim tüm ülkeyi bağlatsaydın telefonuna 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Bencede yani en mantiklisi en yuksek tarife bende yetiremeyen yine ben Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 21,5b cevap paylaştı. Yeter napiyon ne izliyon ne iş 0 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl La ne izlicem youtube instgram face snap twtter vs vs Yorumla kaşıklıvoyvada +1 yıl Hee bende dizi falan izliyon sandim knk telefondan Yorumla
hijyenikcilek Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Ne yaptın sen ya 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Hicc Yorumla
En İyi Cevaplar