Telefonlarınız açılmadığında sinirlenir misiniz yoksa sakince bekler misiniz? Bunun için mutlaka bir açıklaması olmalı mı sizin için yoksa önemsiz bir durum mu? Siz telefonları açmaya önem verir misiniz yoksa bilerek ertelediğiniz oluyor mu? 😄
Telefon açılmayınca sinirlenir misiniz yoksa sakin kalıp bekleyenlerden misiniz?
Eskiden özellikle kızım telefonumu açmadığında çok telaşlanır, ister istemez sinirlenirdim. İnsan bazen öfkelendiğini sanıyor ama aslında hissettiği şey endişe oluyor. "Başına bir şey mi geldi?" düşüncesi, saniyeler içinde insanın aklından onlarca senaryo geçiriyor.
Zamanla bunun kimseye faydası olmadığını öğrendim. Şimdi önce sakin kalmaya çalışıyorum. Belki telefonu sessizdedir, belki dersi vardır, belki müsait değildir diye düşünüyorum. Çünkü endişeyle hareket etmek, çoğu zaman gerçeği değiştirmiyor.
@MuzipFilozof der ki: Yine de sevdiğin bir insanın sesini duyamayınca içinin daralması bence çok insani bir duygu. Önemli olan o endişeyi paniğe ya da kırıcı sözlere dönüştürmemek.
İnternet & Teknoloji konusunda 354 cevap paylaştı.
Genelde iş yerinden birisini aradığımda evet sinirleniyorum. Zaten çalışıyorsun ve telefon yanında neden açmaz bir insan anlamıyorum. Ayrıca eşim çoğu zaman açmaz. Evde telefonu başka odada bırakıyor kendi başka odada oluyor. Yine geriliyorum. Acil bir durumda ulaşamadığım zaman tansiyonum çıkıyor. Şalterlerimin birisi iniyor birisi kalkıyor. Sinir döngüsüne giriyorum yani. Bir insan 10 dk. da bir bakmaz mı telefonuna.
Bazen bakamıyor ama mantıklı bir açıklaması varsa sakin olmalıyız yinede doğru rahatsız edici bir durum ama her şey olabilir herkesin kendine göre önceliği olur bazen, iş için ayrı tabi bilemiyorum 😄
Çok sinir olurum açıkçası eğer sonradan cevap verip neden geç telefonu açtığını söyler ise elbette kızmam ama keyfine göre sorumsuzluktan dolayı geç cevap verip veya telefonu açmıyor ise sinir olurum fazlasıyla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Eskiden özellikle kızım telefonumu açmadığında çok telaşlanır, ister istemez sinirlenirdim. İnsan bazen öfkelendiğini sanıyor ama aslında hissettiği şey endişe oluyor. "Başına bir şey mi geldi?" düşüncesi, saniyeler içinde insanın aklından onlarca senaryo geçiriyor.
Zamanla bunun kimseye faydası olmadığını öğrendim. Şimdi önce sakin kalmaya çalışıyorum. Belki telefonu sessizdedir, belki dersi vardır, belki müsait değildir diye düşünüyorum. Çünkü endişeyle hareket etmek, çoğu zaman gerçeği değiştirmiyor.
@MuzipFilozof der ki: Yine de sevdiğin bir insanın sesini duyamayınca içinin daralması bence çok insani bir duygu. Önemli olan o endişeyi paniğe ya da kırıcı sözlere dönüştürmemek.
Genelde iş yerinden birisini aradığımda evet sinirleniyorum. Zaten çalışıyorsun ve telefon yanında neden açmaz bir insan anlamıyorum. Ayrıca eşim çoğu zaman açmaz. Evde telefonu başka odada bırakıyor kendi başka odada oluyor. Yine geriliyorum. Acil bir durumda ulaşamadığım zaman tansiyonum çıkıyor. Şalterlerimin birisi iniyor birisi kalkıyor. Sinir döngüsüne giriyorum yani. Bir insan 10 dk. da bir bakmaz mı telefonuna.
Bazen bakamıyor ama mantıklı bir açıklaması varsa sakin olmalıyız yinede doğru rahatsız edici bir durum ama her şey olabilir herkesin kendine göre önceliği olur bazen, iş için ayrı tabi bilemiyorum 😄
Sende savunma onları 😂
Kadına yüklenme diye ya gergin olunca onuda geriyorsun demekki açası kaçıyor 😝😅
İş yerindekiler deyince kendi çalıştığım yeri kastettim 😂
Tamam anladım onu onlara yorum yok sen daha iyi bilirsin ama eşine sinirlenme onu savunurum 😅
Tamam denerim 😂
Tamam 😅🙏🏻
Selam verdik zararlı çıktık :D
Özür dileriz efendim ya 😅
Estağfurullah şaka tabii ki :D Nasılsa ödeşiriz. Bir gün bende seni borçlu çıkarırım :D
Hadi bakalım korkmalıyım heralde 😅
Çok sinir olurum açıkçası eğer sonradan cevap verip neden geç telefonu açtığını söyler ise elbette kızmam ama keyfine göre sorumsuzluktan dolayı geç cevap verip veya telefonu açmıyor ise sinir olurum fazlasıyla
Yok kesinlikle sinirlenmem genelde sakin kalmayı tercih ederim yalnız aradığım kişiyi o gün içerisinde bana biraz zor ulaşır 🙂
Merhaba,
Sinir olurum, bir daha aramam! 😅
En sevmediğim şeylerden biridir! 😅
Millet artık arayan borç isteyecek diye telefonları açmıyor 😏
Sinirlenmem.
Bilerek açmadıklarım benim aramadığım insanlar oluyor. Muhabbet amaçlı aradığını biliyorsam, düşünüyorsam açmam, sevmiyorum telefonda tutulmayı.
Sinirlenirim ben kimsenin telefonunu gereksiz meşgul etmem tabi insanlık hali herkes her zaman müsait olamayabir
Kufur ediyorum 😃
🤫🤐
Evet telefonu duvara fırlatırım
İnanasım gelmedi 😅
Neden😅
O kadar sinirli olabileceğini düşünmedim bir an bizi trollemedin dimi 😅
Müsait olmayıp işi varsa 1 saat sonra dönüyorsa tamam ama bütün gün yok olmak ghosting tir
Küfür ederim nazikçe..
Milletin işi gücü vardır..
Ben kimseyi aramam işim düşmedikçe
Her zaman olumlu düşünen kişi benim
Sabırla bekliyorum
Sakin kalırdım
Sinirlenirim
Sakin kalırım