İnternet & Teknoloji Bu sıralar telefon başında bekleyen misin, bekleten misin? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Senin aramanı bekleyenler mk var, yoksa sen mi birinin aramasını bekliyorsun? Bu sıralar telefon başında bekleyen misin, bekleten misin? Cevapla Telefon Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İkisi de değilim 1 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beklemiyorum öyle her dakika telefon elimde gezen biri değilim zaten bekletende olduğumu düşünmüyorum açıkçası zaten telefona pek bakmıyorum bile öyle 1 0 Yorumla
cutebtpsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Bu saatten sonra ne ben ararım, ne de beni ararlar. 1 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 311 cevap paylaştı. Genelde, hep bekleriim. 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Beklememe gerek yok mesaj atanım yok. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Telefonlara cevap vermeyen 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İkisi de değilim 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkiside 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkisi de değilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İkisi de değilim
Beklemiyorum öyle her dakika telefon elimde gezen biri değilim zaten bekletende olduğumu düşünmüyorum açıkçası zaten telefona pek bakmıyorum bile öyle
Bu saatten sonra ne ben ararım, ne de beni ararlar.
Bekletmiyorumda, bekletilmiyorumda
Beklemem bekleyen varsada ssalaktır 😄
Bekletmiyor ve bekletilmiyorum.
Genelde, hep bekleriim.
Beklememe gerek yok mesaj atanım yok.
Telefonlara cevap vermeyen
Beklememde bekletmemde
Telefon başında bekleyen.
konuşamam yalnızca whatsapp
İkiside değil.
İkisi de 😃
İkisi de değilim