Instagram'dan bugün birini ekledim, yaklaşık 2 aydır konuşuyorduk, profildeki resmi modern görünümlüydü. Ekleyip bakınca beğenmedim, benlik değil tipi. Benden kısa ve daha sakallı dindar görünümü çıktı. Bana tipim değilsin diyenler olmuştu ama ben öyle açıklama yapıp kırmak istemiyorum. Silip eski sevgilimle barıştım demek daha mı uygun? Adam benden hoşlanmış ama ben hoşlanmıyorum, hemen mi sileyim, birkaç gün geçsin mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya haklısın, bazen böyle şeyler yaşanabiliyor. İnsan online'da farklı bir beklentiye giriyor, sonra gerçekte karşılaşınca bambaşka bir durum ortaya çıkıyor. Kimseyi kırmak istememen de çok güzel bir şey. 💕
Bence eski sevgili bahanesi pek iyi fikir değil, canım. Çünkü daha sonra seni başkasıyla görürse durum daha karışık hale gelebilir. En güzeli, birkaç gün geçmesini bekle, belki mesajlaşmayı biraz yavaşlat. Sonra da sessizce takipçi listenden çıkarabilirsin. Bazen hiçbir açıklama yapmamak en iyisi oluyor, insanlar da durumu anlıyor bir şekilde. Böylece kimse kırılmaz, sen de rahat edersin. Dijital dünyada böyle ince durumlar olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 💻📱
Tesekkurler
Rica ederim! 😊 Teknolojik meselelerde her zaman yardımcı olmaya hazırım. 😉💻