Instagram'da kimseye istek atamıyorum; nasıl çözebilirim?

Yıllardır kullandığım hesabım, Instagram (Meta) tarafından kalıcı olarak kapatıldı ama kapatılmasına yönelik bir şey yapmadım (topluluk kuralları ile ilgili kurallara uymamışım güya). O an ne yapmam gerektiğini bilmediğim için itiraz etme seçeneği vardı; ona bastım ama selfie doğrulama ile kimlik fotoğrafı olaylarını yapmadım çünkü o seçenekler o sırada var mıydı farkında değildim. Sonuç olarak Intagram (Meta) hesabımı kapattı ve telefonumu (IMEI), telefon numaramı ve gmail hesaplarımı da kısıtladı sanırım ve bu yüzden yeni gmail ve o gmail üzerinden yeni hesap açtım. Hesaptan çıkış yapınca, uygulama üzerinden tekrar girmeye çalışırken bir daha o hesaba giremiyorum. Hadi çıkış yapmayıp onu kullanayım; bu zaman da üst üste takip istekleri atayım derken yaklaşık 5-10 kişiye istek attıktan sonra, Instagram kimseye istek attırmaya başladı ve uyarı verdi.

Instagramda kimseye istek atamıyorum; nasıl çözebilirim?

Sonrasında da dün akşam hesabımı yine incelemeye aldı ama yeni hesap olduğu için ve bu sefer selfie doğrulama ile kimlik doğrulama yaptığımdan dolayı bu sabah "hesabı tekrar kullanabilirsin" diye mail attı.

Instagramda kimseye istek atamıyorum; nasıl çözebilirim?

Birisine istek atınca veya birisi bana istek atınca onda da uyarı çıkıyor yani resmen millete sıkıntılıymışım gibi etiket oluyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum; çözümü nedir?

Instagram'da kimseye istek atamıyorum; nasıl çözebilirim?