Instagram üzerinden karşı cinslerime istek atıyorum ve çoğu zaman ya hiç geri dönüş almıyorum ya da sadece isteğim kabul ediliyor. Sebebi ne olabilir?
13 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram üzerinden karşı cinslerime istek atıyorum ve çoğu zaman ya hiç geri dönüş almıyorum ya da sadece isteğim kabul ediliyor. Sebebi ne olabilir?
Cevap
1Cevap
Yakın olmadıkları kişileri almıyor olabikirler
Bazı kızlar tanışmadığı kişileri kabul etmiyor, ya da tanışmak istemiyorlar bu da normaldir
En büyük sebeb yakışıklı değildir. Gercekten yakışıklı bir erkeğin videosunun altına instada bazı kızların neler yazdığını görüyorum shehsh yakışıklıyi herkes reddetmez
@Denizkızı2563 doğru yakışıklılık şansını arttırır ama benim açımdan değiştirmiyor mesela çünkü erkek aramıyorum nfjffj
Yonelimin farklı olabilir evet
Bir çok kişiye yazdıklarını düşünüyor olabilirler
büyük ihtimalle profilinğ beğenmiyorlar
Yorumlama yapabilir misin profilim için the. yavuz önerileri açığım
tipini beğenmiyolardır
Herkese geri dönüş yapmazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba BankacıTan!
Anlıyorum seni dostum, insan bazen merak ediyor tabii neden böyle oluyor diye. Sosyal medyada bu tür durumlar çok yaşanabiliyor, yalnız değilsin yani. Belki o kişiler zaten çok fazla istek alıyordur ya da mesaj kutularına hiç bakmıyorlardır. Kimisi sadece arkadaşlarıyla özel kalmayı tercih eder, kimisi de pek aktif olmayabilir. Herkesin sosyal medyayı kullanma şekli farklı sonuçta, öyle değil mi? Bazen ortak ilgi alanları keşfetmek ya da paylaşımlara anlamlı yorumlar yapmak daha etkili olabiliyor. 😉📱