İnternet & Teknoloji Kızlar, Türbanli kızlar neden engelliyo Instagram da? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesa atınca engelliyorlar. Açık kilzlae öyle degil Güncellemeler1 yıl Neden yani Güncellemeler1 yıl Xnxnxnxnxnx Kızlar, Türbanli kızlar neden engelliyo Instagram da? Cevapla Instagram Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yavsiyorsundur 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Nerelisin diye soruyorum sadece. ya da cildinin parlak olduğunu söylüyorum bazen. engelliyo türbanli kizlar Soran 1 yıl Neden Soran 1 yıl Güzel oldugunu soyluyorum engelliyo.. ya da nerelisin diye soriluyorum engelliyo.. ne diyim ben ozaman Cevap sahibi 1 yıl Tip olarak uyuşmuyorsundur Soran 1 yıl Offf tipsizde değilim bak.. esmer çekik gözlü uzun boylu sporcu fit biriyim yani Cevap sahibi 1 yıl Görmeden bisey diyemem 🤐 Soran 1 yıl Bruce Lee ye benziyo tipim saçım falan Cevap sahibi 1 yıl Ti herkese uyan bi tip degil Soran 1 yıl Herkese uyan bir tip yokki dünyada ama. Soran 1 yıl Burak Özçivit i bile beğenmeyen var Soran 1 yıl İstersen instami verim harbi benziyorum o adam cok Cevap sahibi 1 yıl evt herkesin zevkleri ve renkleri farklidir Soran 1 yıl Sen esmer mi seviyon kumralsarisin mk mesela Soran 1 yıl Sen türbanlı misin? Soran 1 yıl Tipsiz defilsem tanissak olur mu? Tipsiz bulmazsan beni tabi..
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sapık mısın 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Hayır.. tanışmak için yaziyorum kız bakiltim güzel olunca yazıyorum bende tanışmak için. Ne var bunda. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlar o gözle bakıyor Yorumla Soran 1 yıl Güzel oldugunu soyluyorum engelliyo.. ya da nerelisin diye soriluyorum engelliyo.. ne diyim ben ozaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haklısın sşxşclsxmc Yorumla Soran 1 yıl Offf tipsizde değilim bak.. esmer çekik gözlü uzun boylu sporcu fit biriyim yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kuzenim sormuştu bana her yazana dönüyor musun cidden diye erkekti o bende evet dönüyorum ne varda bunda dedim azarladı beni aq ne var bence de ulaşılmaz hint kumaşı mıyım niye dönmeyim insanız hepimiz Yorumla Soran 1 yıl Tabiki her yazana donmicen kizm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nie la Yorumla Soran 1 yıl Tipsiz erkegede mi cevap veriyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet tipsiz diye neden insanları aşağılıyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Sen erkeksin gibime geldi bans Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yo değilim ne alaka Yorumla Soran 1 yıl Her yazana cevap vermez hiç bir kız cunku Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben veriyorum 😏 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yavsiyorsundur
Nerelisin diye soruyorum sadece. ya da cildinin parlak olduğunu söylüyorum bazen. engelliyo türbanli kizlar
Neden
Güzel oldugunu soyluyorum engelliyo.. ya da nerelisin diye soriluyorum engelliyo.. ne diyim ben ozaman
Tip olarak uyuşmuyorsundur
Offf tipsizde değilim bak.. esmer çekik gözlü uzun boylu sporcu fit biriyim yani
Görmeden bisey diyemem 🤐
Bruce Lee ye benziyo tipim saçım falan
Ti herkese uyan bi tip degil
Herkese uyan bir tip yokki dünyada ama.
Burak Özçivit i bile beğenmeyen var
İstersen instami verim harbi benziyorum o adam cok
evt herkesin zevkleri ve renkleri farklidir
Sen esmer mi seviyon kumralsarisin mk mesela
Sen türbanlı misin?
Tipsiz defilsem tanissak olur mu? Tipsiz bulmazsan beni tabi..
Sapık mısın
Hayır.. tanışmak için yaziyorum kız bakiltim güzel olunca yazıyorum bende tanışmak için. Ne var bunda.
Onlar o gözle bakıyor
Güzel oldugunu soyluyorum engelliyo.. ya da nerelisin diye soriluyorum engelliyo.. ne diyim ben ozaman
Haklısın sşxşclsxmc
Offf tipsizde değilim bak.. esmer çekik gözlü uzun boylu sporcu fit biriyim yani
Kuzenim sormuştu bana her yazana dönüyor musun cidden diye erkekti o bende evet dönüyorum ne varda bunda dedim azarladı beni aq ne var bence de ulaşılmaz hint kumaşı mıyım niye dönmeyim insanız hepimiz
Tabiki her yazana donmicen kizm
Nie la
Tipsiz erkegede mi cevap veriyon
Evet tipsiz diye neden insanları aşağılıyorsunuz
Sen erkeksin gibime geldi bans
Yo değilim ne alaka
Her yazana cevap vermez hiç bir kız cunku
Ben veriyorum 😏