Diğer 2 ay Buradaki kızlar neden instagram kullan mıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Net hangi kıza sorsam kullanmıyorum diyor benimi kandırıyolar anlamadım 🤔 Buradaki kızlar neden instagram kullan mıyor? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
wonderita Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 2 ay Nasılım tarzınd ağırlıklı olarak keko paylaşımlar sıkıcı oluyor. Not istisnalar kaideyi bozmaz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Anlamadım Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 95% 2 ay Vermek istemedikleri için öyle diyorlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Niye vermek istemez? Zatsn bende ciddi kullanmıyom arada hikaye atarım tek bu Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Diğer konusunda 8,3b görüş paylaştı. Kullananlar var yalan söylüyorlardır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Büyük ihtimal
Gizli Üye (18-24) 2 ay Kandırıyorlar djjdjsk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 33 yorumu gör Soran 2 ay Hani iyide anlaştığım insan niye vermiyo anlamadım kandırıldık Yorumla Görüş sahibi 2 ay Buradakiler hasta djdjs Yorumla Soran 2 ay Sende hastasın o zaman Yorumla Görüş sahibi 2 ay Bilmem belki de Yorumla Soran 2 ay Hayırda demiyor Yorumla Görüş sahibi 2 ay Depresyondayim Yorumla Soran 2 ay Niye noldu Yorumla Görüş sahibi 2 ay Biraz bazı şeyler ters gidiyor Yorumla Soran 2 ay Neyler ters gidiyo düzelir ya Yorumla Görüş sahibi 2 ay İnşallah Yorumla Soran 2 ay Amin Yorumla Görüş sahibi 2 ay İyi biri misin Yorumla Soran 2 ay Yani kendimce iyi gibiyim bence fazla masumum Yorumla Görüş sahibi 2 ay O zaman gel bu kardeşine dua et Yorumla Soran 2 ay Edeyimde kabul olur mu bilmem 😂 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Niye ki Yorumla Soran 2 ay Benim içim pis cennete almazlar Yorumla Görüş sahibi 2 ay Hayır değilsindir Yorumla Soran 2 ay Nası anladın gizliyiz bile 😂 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ya dhsjsj Yorumla Görüş sahibi 2 ay Gel bana dua et Yorumla Soran 2 ay Ama düşüncen için sağol yinede tamam edeyim belki tutar şansa 😂 en iyi duayı edicem etkili olsun Yorumla Görüş sahibi 2 ay Yaaa🧡🧡 Yorumla Soran 2 ay 😇😇 bu arada sen çok samimi geldin bana ya sana fazladan bi dua daha edicem sj Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sen de öylesin 😇 Yorumla Soran 2 ay Ay sağol bir gizli üyenin beni bu kadar mutlu edebilceğini düşünmemiştim iyi ki varsın 😅 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sen de iyi ki varsın 😇 Yorumla Soran 2 ay Bise dicemde gizliden çiksbilirmisin acabaaa 😂👉👈 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Niye knk Yorumla Soran 2 ay Merak ettim 🥺 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Tamam knk ağlama shsbsb Yorumla Soran 2 ay Ya dfhf takip attım gizli olabilirsin sfghf Yorumla Soran 2 ay Ağlamak ne hıh darıldımmm Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 96% 2 ay Kullanıyorum ben Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Oha ben şok verde ekliyim sfgkgf Yorumla
dr_еIif Takip Et Xper 1 Yaş: 39 2 ay Vermek istemiyo olabilirler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Sebep? Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 2 ay Diğer konusunda 609 görüş paylaştı. Benimde yok. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 13 yorumu gör Soran 2 ay Niye? Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay Sevmiyorum. Yorumla Soran 2 ay Hani sevdiğin insanları takip ettiğin bir yer nesini sevmiyon Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay Sevdiğim insan yok Yorumla Soran 2 ay Psikolojisi bozuk bir kişilik şu an anladım niye sevmediğini Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay 🖕 Yorumla Soran 2 ay 😇😇 Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay İnstagram kullananların bozuk evet haklısın milletin gtünü kollamıyorum diye dimi Yorumla Soran 2 ay Sevdiğim insan yok lafın için dedim 80 milyon ülkede yıllarca bir dost edinemediysen sorun var yani hep insanlarda arama hatayı 😉🙃 Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay Defol Yorumla Soran 2 ay Haha sıkışınca defol tamam en zeki hanım efendi 🤐 Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay Ne sıkışıcam ya ınstagramda birilerini takip ediyor olmak onu çok sevdiğin anlamınamı geliyor süper zeka Yorumla Soran 2 ay Knk samimi bulduğun insanı takip edersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Nasılım tarzınd ağırlıklı olarak keko paylaşımlar sıkıcı oluyor. Not istisnalar kaideyi bozmaz.
Anlamadım
Vermek istemedikleri için öyle diyorlar
Niye vermek istemez? Zatsn bende ciddi kullanmıyom arada hikaye atarım tek bu
Kullananlar var yalan söylüyorlardır
Büyük ihtimal
Kandırıyorlar djjdjsk
Hani iyide anlaştığım insan niye vermiyo anlamadım kandırıldık
Buradakiler hasta djdjs
Sende hastasın o zaman
Bilmem belki de
Hayırda demiyor
Depresyondayim
Niye noldu
Biraz bazı şeyler ters gidiyor
Neyler ters gidiyo düzelir ya
İnşallah
Amin
İyi biri misin
Yani kendimce iyi gibiyim bence fazla masumum
O zaman gel bu kardeşine dua et
Edeyimde kabul olur mu bilmem 😂
Niye ki
Benim içim pis cennete almazlar
Hayır değilsindir
Nası anladın gizliyiz bile 😂
Ya dhsjsj
Gel bana dua et
Ama düşüncen için sağol yinede tamam edeyim belki tutar şansa 😂 en iyi duayı edicem etkili olsun
Yaaa🧡🧡
😇😇 bu arada sen çok samimi geldin bana ya sana fazladan bi dua daha edicem sj
Sen de öylesin 😇
Ay sağol bir gizli üyenin beni bu kadar mutlu edebilceğini düşünmemiştim iyi ki varsın 😅
Sen de iyi ki varsın 😇
Bise dicemde gizliden çiksbilirmisin acabaaa 😂👉👈
Niye knk
Merak ettim 🥺
Tamam knk ağlama shsbsb
Ya dfhf takip attım gizli olabilirsin sfghf
Ağlamak ne hıh darıldımmm
Kullanıyorum ben
Oha ben şok verde ekliyim sfgkgf
Vermek istemiyo olabilirler
Sebep?
Benimde yok.
Niye?
Sevmiyorum.
Hani sevdiğin insanları takip ettiğin bir yer nesini sevmiyon
Sevdiğim insan yok
Psikolojisi bozuk bir kişilik şu an anladım niye sevmediğini
🖕
😇😇
İnstagram kullananların bozuk evet haklısın milletin gtünü kollamıyorum diye dimi
Sevdiğim insan yok lafın için dedim 80 milyon ülkede yıllarca bir dost edinemediysen sorun var yani hep insanlarda arama hatayı 😉🙃
Defol
Haha sıkışınca defol tamam en zeki hanım efendi 🤐
Ne sıkışıcam ya ınstagramda birilerini takip ediyor olmak onu çok sevdiğin anlamınamı geliyor süper zeka
Knk samimi bulduğun insanı takip edersin