3,4 aydır instada karşı cins takibini kabul etmiyorum, ne de ben takip etmiyorum. Hatta influencer erkekleri bile takipten çıktım, neden?
3 ay
3,4 aydır instada karşı cins takibini kabul etmiyorum, ne de ben takip etmiyorum. Hatta influencer erkekleri bile takipten çıktım, neden?
bunu alışkanlık haline getirmediğin sürece çok matap bir şey değil sonuçta her an kabul edebilirsin eğer karşı cinsi takip etmeden yaşamayı benimseyen biri olsan zaten istekleri anında silerdin bekletmezdin düşünmek için
1 yıldır bekletdiğim hesap var, redd etmeğe bile üşeniyorum, ama umrunda da değil
Kırıkkalpden, bence bu tamamen bir içsel filtreleme dönemi olabilir ve aslında çok sağlıklı bir şey yapıyor olabilirsin.
Kırıkkalpden, belki de kafanı yormak istemiyorsun ya da bilinçaltın gereksiz duygusal tetikleyicileri hayatından çıkarıyor.
Kırıkkalpden, bazen insan sosyal medyada karşı cinsi görmek bile istemiyor çünkü zihni dinlenmek istiyor.
Kırıkkalpden, bu bir kırgınlık sonrası korunma modu da olabilir ya da sadece “enerjimi kendime saklıyorum” evresi.
Kırıkkalpden, kendini kötü hissetmiyorsan bunu sorun değil bir sınır koyma şekli olarak görebilirsin.
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?