Özgüven için odada yüksek sesle satış konuşması ve diyalog pratiği yapmak mantıklı mı?

Ben bunun, zamanında çok faydasını gördüm, daha iyi bir seviyeye gelmek için şu tarz bir şey okudum az önce de

Merhaba Ahmet Bey, nasılsınız, iyi misiniz?
Ben de iyiyim, sağ olun. Çok kısa bir konu için rahatsız ettim ama müsait miydiniz, bir 5 dakikanız var mı acaba?
Süper, çok teşekkürler. Hemen konuya gireyim o zaman.
Geçen hafta internette paylaştığınız şu yeni proje detaylarına denk geldim. Özellikle yapay zeka entegrasyonu tarafı çok dikkatimi çekti, çünkü bizim şu an yaptığımız işlerle birebir örtüşüyor.
Biz aslında benzer ölçekteki firmaların veri analiz süreçlerini ciddi anlamda hızlandıran bir altyapı kuruyoruz. Sizin projede de bu sistemi kullanırsak hem bütçeden hem de zamandan çok ciddi tasarruf edersiniz diye düşündüm.
Entegrasyon işi genelde göz korkutur, çok normal. Ama sistemimiz hazır altyapıyla çalıştığı için mevcut düzeninizi hiç bozmadan iki gün içinde her şeyi kurabiliyoruz.
Hatta sizin sektörden başka bir firmayla da benzer bir iş yaptık yakın zamanda. Adamların operasyon maliyetini ilk üç ayda çok net şekilde düşürdük. İsterseniz o taraftaki verileri ve başarı hikayesini içeren kısa bir dosyayı size mail atabilirim.
Tamamdır, harika. Ben görüşmeden hemen sonra e-posta adresinize gönderiyorum dosyayı.
Ahmet Bey, bu işi aslında ekran paylaşarak, canlı bir demo üzerinden şöyle 15 dakikalık kısa bir online toplantıda konuşsak çok daha net olur. Önümüzdeki hafta Salı öğleden sonra veya Perşembe sabah saatleri sizin için uygun olur mu?
Tamamdır, Perşembe sabahı için ben de notumu alıyorum. Takvim davetini ve linki mailinize eklerim. Vaktiniz için çok teşekkürler, Perşembe günü görüşmek üzere, iyi çalışmalar.

Özgüven için odada yüksek sesle satış konuşması ve diyalog pratiği yapmak mantıklı mı?