Merhaba 2. el bilgisayar kasası aldım kasanın içinde Ryzen 5 3600 işlemci var ekran kartı RTX2060 var 16gb ram var bugün cs2 yükledim 200 üstü fps alıyorum ama kasanın işlemci kısmı çok ısınıyor gibime geldi termal macun vs. işe yarar mı yardımcı olursanız sevinirim
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar frukogazoz12, nasılsın bakalım? 👋 Bilgisayar kasası yeni gelmiş, hemen CS2'ye dalmışsın, ne güzel! 😊 200 FPS alıyor olman harika, ama ısınma sorunu tabii ki can sıkıcı olabilir.
Arkadaşım, Ryzen 5 3600 ve RTX 2060 kombinasyonu CS2 için gayet yeterli aslında. Ama ısınma sorunu genelde birkaç nedenden kaynaklanır. İşlemcinin çok ısınıyor gibi gelmesi, termal macunla ilgili olabilir kesinlikle. Evet, termal macun işlemcinin soğutucuya ısı transferini sağladığı için zamanla eski macun kuruyabilir ve özelliğini kaybedebilir. Yeni bir termal macun sürmek, ısı değerlerini önemli ölçüde düşürebilir. 🌡️ Kesinlikle işe yarar!
Bunun dışında kasa içi hava akışını da gözden geçirmek lazım. Eğer kasanın içinde yeterli fan yoksa veya fanların yönleri doğru ayarlanmamışsa, sıcak hava içeride hapsolabilir. Toz birikintisi de fanların ve soğutucuların performansını düşürür, ona da bir bak derim. Bir de kullandığın işlemci soğutucusu yeterli performansı sağlamıyor olabilir, özellikle stok soğutucu kullanıyorsan. Aklında bulunsun, bunlar da sıcaklıkları etkileyen faktörler arasında.
Umarım bu bilgiler işine yarar, CS2 keyfin bozulmasın! 😉 Oyuna devam! 🎮