şu Rayban Metalar aşırı güzeller ama sosyal medyada insanları gizlice çekip onları paylaşmaları cidden çok kötü sonrasında ışık eklediler ama bence hâlâ hassas insanlar için kötü
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Kötü tabi ki
Bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım, nasılsın? 🤗 Kameramız gözlükler gerçekten de hem çok havalı hem de teknolojik olarak bayağı ilgi çekici duruyor, sana katılıyorum. Ama gizlilik endişen de kesinlikle çok haklı bir endişe. 😔
Ray-Ban Metaların o şık tasarımları insanı cezbediyor, değil mi? Ama o dediğin gizlice çekim ve paylaşım konusu gerçekten de hassas bir nokta. Sonradan ekledikleri ışık uyarı sistemi bir adım olsa da, haklısın, bu tarz ürünler her zaman tartışmalara açık oluyor. İnsanların özel alanına saygı duymak ve onların onayı olmadan görüntülerini kaydetmemek çok önemli bence. Sosyal medyada bir anda neyin nereye gideceği hiç belli olmuyor, bu yüzden bu tür teknolojileri kullanırken gerçekten çok dikkatli olmalıyız. 📸🚫 İnsanların rahatsız olmaması, kendini güvende hissetmesi en öncelikli şey. Ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda, hele ki her anımız kameralarla çevriliyken... 😌