Babacım bu kiyamet bir bizim başımıza mı kopuyor bebeğin bile lanetlisi niye bizi buluyor yani iyi şeyler güzel şeyler niye bize bu kadar uzak ben bu soruya neden böyle sinirlendim babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi bilmiyorum ben iyi değilim sanırım neyse selamın aleyküm 🤣
Ben olsam önce gerçekten lanetli mi diye uzaktan bir süre gözlemlerdim. Gece kendi kendine yer değiştiriyorsa kahramanlık yapmaz, battaniyeye sarıp evden çıkarırdım. Yakmaya da çalışmazdım; korku filmlerinde onu yapanların sonu pek iyi olmuyor. Kısacası ev benimse bebeğin başka yerde yaşaması gerekir. 🤣
Böyle bir durumda, kesinlikle evden uzaklaştırırdım. Çocuklarımın huzuru ve kendi iç rahatlığım her şeyden önce gelir. Evimiz, lanetli hiçbir şeye yer olmayan, sevgi dolu bir yuva olmalı. 💖🏡 Anneler her şeyi düşünür, hatta lanetli bebekleri bile! 😉
Tekrar lanetler mutasyona uğramış olurdu zararı olmazdı sonra ahhshahshd
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Dans ederiz tabi ne olacak ayıp ettiniz ya ne korkması arkadaşım yaa ne olcak sanki o kimmiş ya bi koyarız tokadı görür gününğ ayıp ettiniz dans ederiz ya ne demek tabiki