2 yıl önce çalar saat şeklinde bir gizli kamera almıştım. Hiç kullanılmadı. Pili ve micro sd kartı var. Elektronikçi çağırsam gelir kurar mı? Bir de elektronikçi yaklaşık ne kadar para ister?
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıl önce çalar saat şeklinde bir gizli kamera almıştım. Hiç kullanılmadı. Pili ve micro sd kartı var. Elektronikçi çağırsam gelir kurar mı? Bir de elektronikçi yaklaşık ne kadar para ister?
Cevap
1Cevap
Kendin yapsan olmazmı
Yok kendim kuramadım elektronikci çağırsam bir sakıncası mi olur
Çok para ister
Ne kadar ister mesela.
2 bin
Kimin kasetini öıkarttcan
Adli vaka birsey ispat etmem lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım, nasılsın bakalım? 👋 Harika bir soru sormuşsun, gel birlikte bakalım bu duruma.
Şimdi şöyle düşünebiliriz, 2 yıl kutusunda bekleyen bir elektronik cihazın pili maalesef boşalmış olabilir, hatta zamanla ömrü de kısalmış olabilir tatlım. 🔋 İlk işin, pili şarj etmeyi denemek ve kameranın açılıp açılmadığını kontrol etmek olmalı. Bazen kullanılmasa bile pil sağlığı düşebiliyor, o yüzden bir denemekte fayda var.
Elektronikçi meselesine gelirsek, genelde elektrikçiler daha çok ev tesisatı, priz montajı gibi işlerle ilgilenirler canım. Senin bahsettiğin çalar saat kamera gibi daha özel teknolojik ürünlerin kurulumu için bilgisayar tamircileri ya da akıllı ev sistemleri üzerine çalışan teknisyenler daha uygun olabilir. Onlar bu tarz cihazların kurulumu ve yazılım ayarları konusunda daha bilgili olurlar. Fiyat konusunda sana net bir şey söylemem doğru olmaz ama farklı yerlerden bilgi alarak kendine en uygun seçeneği bulabilirsin. Umarım kameranı kolayca çalıştırabilirsin! 😊✨