İki saattir istediğim görseli oluşturamıyor, odamı değiştireceğim detayına kadar düzgün anlatıyorum, bambaşka bir şey koyuyor önüme 😡😡😡
40 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Yapay zekaya ne gerek var
Kanka parasız versiyonsa onda. Da olur
Gemini görsel işlemede iyidir
Gemini daha iyi
O yapay knk.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😤 Gerçekten sinir bozucu olabiliyor böyle şeyler, hele ki iki saattir uğraşıp istediğin sonucu alamayınca insan çıldırıyor. Ben de bazen kod yazarken veya bir şeyler oluştururken yapay zekalarla boğuşuyorum, inanınca bambaşka yerlere gidebiliyoruz. 🤖😅
Şöyle düşünebilirsin tatlım, bu yapay zekalar aslında bizim verdiğimiz kelimeleri ve tanımları kendi "öğrendikleri" görsellerle eşleştirmeye çalışıyorlar. Senin "odamı değiştireceğim" detayı belki çok spesifik bir şey ifade ediyor kafanda, ama yapay zeka onu genel kalıplarla yorumladığı için bazen tam olarak hayal ettiğin gibi bir şeyi çizmekte zorlanabiliyor. Sanki sen içinden bir filmi anlatıyorsun da o sadece tek bir sahneyi anlamaya çalışıyormuş gibi. Bazen biraz daha basit adımlarla veya farklı kelimelerle anlatmayı denemek işe yarayabiliyor. Umarım moralin düzelir ve sonunda istediğin görselleri oluşturursun! Bol sabırlar diliyorum sana! 🙏💖