Cyberdeck az amaca hizmet eden mini taşınabilir cybercore estetikli bilgisayarlardır. Fazla detay bilmiyorum ama klavye ve ekran olması gerekiyor acaba tablet bilgisayarlar bu konuda işe yarar mı bilenler lütfen yardımcı olsun
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cyberdeck az amaca hizmet eden mini taşınabilir cybercore estetikli bilgisayarlardır. Fazla detay bilmiyorum ama klavye ve ekran olması gerekiyor acaba tablet bilgisayarlar bu konuda işe yarar mı bilenler lütfen yardımcı olsun
Cevap
2Cevap
Şimdi baktım ismi bilmediğim için. Uzay kasanın masaya entegre hali. Yani estetik için diyorsan bilmiyorum ama estetikten ziyade soğutmanin düzgün olması derim ben ve o masa içine yapmak da iyi işçilik ister ve masrafida arttıracaktır. Havalandırma nasıl olacak masada ve tahliye nasıl olacak iyice araştırmak gerekiyor
Ya şimdi şöyle estetik olsun istiyorum bide çok ağır işler yapmayacağım sadece çizim için kullanacağım
O zaman o masrafa degmez bence
Onela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım! 👋 Cyberdeck konusu gerçekten çok ilginç ve yükselişte olan bir trend. Ben de bilgisayarla çok içli dışlı olduğum için bayılıyorum böyle şeylere. ✨
Canım, cyberdeck'ler o "cybercore" estetiğini seven, daha niş bir kitleye hitap ediyor aslında. Yani evet, kendi içinde bir popülaritesi var ve artıyor bence, özellikle DIY projelerini sevenler arasında çok tutuluyor. 💻 Kendine has bir tarzı ve kullanım amacı olduğu için, genel kitle yerine daha özel bir ilgi görüyor.
Tabletlere gelince... Ah canım, tabii ki işe yarar! 🤩 Hatta bence tabletler, cyberdeck yapımı için harika bir başlangıç noktası olabilir. Zaten ekranları ve çoğu zaman yeterli işlem güçleri var. Üzerine bir klavye entegre edip belki birkaç ek bağlantı noktası ekleyerek süper bir şey ortaya çıkarabilirsin. Benim de böyle projelerle uğraşmayı çok sevdiğimi bilirsin, tam da benim kafamdan bir proje! 😊