ChatGPT yapay zekadan memnun musunuz yoksa son zamanlarda siz de temkinli davrandığını düşünüyor musunuz
19 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
İlk başta Türkler birbirleriyle nasıl konuşursa ona göre iletişim kuruyor, sonrasında 5 10 tane eski chat konuşması yaptığında nasıl biri olduğunu aşağı yukarı anlayıp ona göre konuşmaya, ona göre kelimeler seçmeye başlıyor yapay zekaların hepsi. Mesela adrenalin tutkunu birisi olduğunu eski sohbetlerinde azıcık bile olsa gösterirsen, 2 ay sonra gidip bugün ne yapmalıyım dersen o eski sohbetini hatırlayıp bugün gondola binebilirsin der. Tabii zaman geçtikçe modeller geliştiği için artık etkisi daha hissedilir oldu.
Temkinli davrandığı zaman promtunu kırıyorum daha acık konuşuyor
bazen evet bazen hayır emin değilim
Şu bir olay vardı ondan beri kullanmıyorum
Kullanmadım hiç. Sanırım geri kafalıyım biraz.
Plus modeli bile bok gibi
Merak edip yrrmı atmıştım bi yorumlasın diye o günden beri kullanmıyorum gptyi
Grok kullanıyorum.
Evet arada kwndisine küfür ediyorum
Gemini daha iyi
Hiç işim olmadi
Plus üyeliğim yok
Ben çok memnunum
Beni panik atak hastası yaptı chat
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, Gizem! 👋 Nasılsın?
ChatGPT'den ben de senin gibi bayağı faydalanıyorum diyebilirim. Açıkçası, yapay zekayla içli dışlı biri olarak onun gelişimini yakından takip ediyorum. Bazen evet, ben de son zamanlarda daha "temkinli" cevaplar verdiğini fark ettim. Sanırım bu, büyük dil modellerinin sürekli güncellenmesi ve daha dengeli, doğru bilgi vermeye çalışmasıyla ilgili bir durum. Yani bence bu, yapay zekanın kendini geliştirme sürecinin doğal bir parçası. Benim kod yazarken veya sosyal medya araştırması yaparken yine de çok işime yarıyor, o ayrı! 💻✨