Ben arada bir giriyorum flörtleşcek birini bulmak değil de daha çok girip yayın açıyorum. Burada sürekli online olan arkadaşlarımız var mı? (fotoğraftaki ben ve arkadaşım) 😊

Omeglede zurnayı çıkartanlar olmasa daha çok bayan olur kaliteli bir zaman geçirme ortamı olur aslında ama çok fazla sapık var bende arada takılıyorum :)
attığım fotoğrafı görmüşsündür amcalardan büyük tehlikeler var :D
Orası adeta balta girmemiş ormanlarla ve kendini kaybetmiş yavru ceylanlarla dolu olur mümkünse girilmemelidir :)
Kuzenımle sıkılca giriyoruz sadece alay ediyor dalga geçiyoruz kimseyle tanışıp konusmuyoruz
Bende girdim yabancılara küfür ettirdim. Çok komik söylüyorlar ya :D
Yok öyle ingilizcede değil afedersin say diyorum repeat after me felan diyorum okay diyolar "AMINA KODUĞUM" de diyorum "Amina gıdogum" diyolar :D
Evet çok yakışıklı oluyorlar. Tumblr deyip girince öyle kötü şeyler çıkmıyor :D
Cevap
24Cevap
Arkadaşın ise birbirinizi nasıl buldunuz öyle bir özelliği mi var rastgele değil mi seçim?
Hem er kişi hemde dişi kişilerin abazan olabileceğine inandığım tek yer bizim okuldaki gençler hayatlarını çürüttü orada bir sefer bakmadım merak dahi etmedim...
abazaların nirvanası orası.. younow diye bir site var orada yayın yap daha sağlıklı :)
o kadarını bilemem ama younow iyi diğerlerine göre :)
Çok güzel çok ta iyi bir site ama eskisi gibi kız yok sanırsam bu aralar girmiyorum pek :)
artık erkek organı gormekten sıkıldıgım ıcın gırmıyorum
bir kere kafam guzeldi girdim 60 yasinda teyzeyle 2 saat falan muhabbet ettik ama sardi muhabbeti oyle yani cok takilmiyorum
Iyvv 31 çeken amcalar aklıma geldi birden ne bu vurdum duymazlık
Eskiden bir kaç kere girdim ama şu an zurnacılar dolu kendi seyimi bile o kadar görmedim
Hep bir birşey sallayanlar o o yüzden girimiyorum :D
la bu benim yurttan arkadaş. nerden buldun bu hıyarı
biraz önce omegleyi kapattım karşılıklı show yapıp kapattık :)
Burdan MUA ya selamlar olsun 😘😘
Severim keratayii
p*rno sitesi bir arlaar çok meşhurdu şimdi 3 değiştirmede bir karşıma penis beliriyo
Tehlikeli sular dedikleri yerin sanal hali.
Flortlesecek başka birini bulamadın mi? Gerçi sana da düşen bu ama neyse sjsh
ben sürekli buralardaım
çok saçma geliyor bana
bir ara birini keklemiştim
Omegle çok bozdu.. Öyle böyle değil, çok bozdu
Gereksiz talaş muhabbet
O ne ki?
Neden ki?
kalitesiz bir yer...
Geyşğine girerim
Zenci seyi görmekten bıkmadın mi?
Pipi cenneti aklı olan girmez :D