Her gün bombalar patlarken gencecik canları topraga verirken ülke yol geçen hanına dönmüşken 0 şehit seçim kampanyasıyla 50 oyu alıp her gun onlarca şehit verdigimiz vergi yükümlülükleri altında ezildigimiz sınavları şaibeli milli değerlerin aşagılandıgı teröre göz yumulan suç oranlarının arttıgı duble yollu marmaraylı ülkemizden siz memnun musunuz?
Cevabın nedir?
Ya cok merak ediyorum akp olmasaydida baska biri olaydi ne olacakti hersey toz pembemi olcakti oncekileride gorduk ne oldu yani sevdigim bir konu degildir siyaset konusmak anlatmak heleki anlamamayn birinie duz mantik biriyle konusmak yani bisey olsa akp tamam iyisi de var kotusude bugune kadarda duntanin sehitlerini verdik ozaman akpbmi vardi yoktu ozaman bukadar konusmjyodunuz sosyal medayada misirda yasanan giruntuyu paylasiyolar doguda katlediyolar diye hurrrra akp de akp biraz genis dusunun onceden disardan silah aliyodun ordu icin simdi sen satiyosun dunyaya aselsan ordu icin dunyanin malzemelerininsilahlarini tankini topunu tüfeğini fuzesini yapiyo bunun gibi seyler var sayamadigim bunun icin hic yorum yapilmiyo zamaninda oldurulen teroristelrin yanindaki silahtan istiyoruz diyodu komutan ozaman ki basbakana dusunun yani tamam kiziyosaniz erdogan düşmanligiyla devlet düşmanligini karistirmayin lütfen bugune kadar rusya diger ulkelerin hava sahasinida ihlal etti kimse bisey diyemiyodu rusyaya en guzwl tokadi biz attik simdi diger ulkelerde cesaretlenip hadi tekrar ihlala yapsin diye rus ucaklarini bekliyo guzel bisey degilmi ha binuda koruye cekwrsiniz savasa cekiyo bizi diye evet ceksin vatanima giren olucaksa her turlu. Savasa hazirim
23 Yorumla
Soran+1 yıltamam kefenını almayı unutma iiiyi ölmeler
Soran+1 yılkendı ananın arkasını kolla
En İyi Cevaplar
+1 yılsen memnun değilsin belliki ama kısaca anlatayım kendi düşüncemi. bu ülkenin başına ne zamn düzgün biri gelse böyle olaylar oluyor. başta boktan biri olsa zaten bunlar olmazdı. %60 samimi olduklarını %40 samimi olmadıklarını düşünüyorum. şöyle bir durumda var akp gitse kim var kimse yok. ayrıca çok sevmem siyaseti 2 yıl bizzat içinde bulundum
33 Yorumla
Soran+1 yıltürkiye ne zaman böyle anlar yasadi yaa sahit oldun mu kardesım? hangı parti diye diye bu hale gelmedik mi ülkeyi yöneten hep bunlardı? koaliayon dısında ülkenın basına sol parti mi geçti? bu ön yargı var yaa. bir geldiler onda da kıbrısı fethettiler nediywyim ki ben smdı
- +1 yıl
mendereste erbakan hocada turgut özalda ondan öncesinde 2. abdulhamitte. bunları indirsen yerine geçecek biri yok kapasitesiz insanlar lider vasıfları bile yok
Soran+1 yıltamam dogrudur
birine birsey olsa akp
şuna birsey olsa akp
ya nasıl bir milletiz ki şu olanlardan bile bir suclu arıyoruz
biz çıkarmadık mı o adamları devletin basına biz koymadık mı
oy atan sen ben o değilse kim cıkardı bu adamı devlet basına
anlayın artık bu partiyle ilgili bir durum değil milletin canları gidiyo birer ikişer hala akp diye suc atanlar var cok yazık410 Yorumla
Soran+1 yılKimi sucluyacaz yaa yazdıklarımdan kim meshul? laf cıkarmıslar yagmur yagsa akp den bıleceksınız kurdukları cumle kadar sacma bir secmen topluluguna ülkenin kaderini emanet ediypruz demokrasi cogunlugun agız kokusundan farklı bir şey degıl bunu anladım? Gelecegimi calıyorlar gelecegimi ben artık bu hükümetin yanlıs politikalarının aldıkları oyla kapatılmasını ört bas edilmesini istemiyorum anladın mı bacı
Soran+1 yılevet aynen oyle vermiyecegim hayatım boyunca oy moy yok onlara )
- +1 yıl
Ulke bu durumda olduğu surece oyum akpye kim ne derse desin... Muhaliflerden de isitmedigimiz hakaret kalmadi
Soran+1 yıl@mamibenben ver beraber oturup izleriz olup biteni
- +1 yıl
EyvAllah
- +1 yıl
@kr10ik_ck Acaba biz bu kadar düşmanı kimin sayesinde kazandık? Siz hiç bunu düşündünüz mü? Sen tüm komşularınla düşman olursan? Askerini polisini darbeci diye hapse atarsan? PKK nın ayağına hakim savcı götürüp te Açılım diye tüm Doğuya silah ve patlayıcı yığınağı yapan Teröristlere göz yumarsan? Valilere Aman operasyon yapmayın barış süreci bozulmasın dersen? Sonra da askeri polisi o cehennemin içine atıp her gün bir canın gitmesine neden olursan? Pardon ya bu benim suçum mu =? Söyleyin kimin suçu bu?
- +1 yıl
@kr10ik_ck basta kim varsa onu suclardık güzelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa inanamıyorum size ya şu hükümeti suçladığınız kadar terörü suçladığınız yok.
La hükümette chp mhp olsa bu şehitler olmıycak mıydı ya da biz sırtımızı ypg ye dayadık diyen hdp olsa şehit olmıycak mıydı dahada fazla olacaktı.
Askerler vatanı için var. Yan gelip yatıp kazanılmadı bu topraklar yine vatanımız için şehitler boş bir şey için değil.16 Yorumla- +1 yıl
Sayın fosfat, kalsiyum vs vitamin eksikligi yaşayan arkadaş bu ülkeyi kim yönetiyor iktidar koltugunda kim otuyor? kim oturuyorsa ülke güvenliginden o sorumludur.2000lerin başında kendini fes etme kararı alan pkkyıla kim masaya oturduda müzakere ederken doguya silah, bomba, roket , hendek yıgılmasına göz yumdu kim bu ülkenin gelecegi olan egitim sistemini zikti attı? sizin gibi bacım çocuklarının yaptıgı pisligi benim gibi asker aileleri babalarını, abilerini, dayılarını, amcalarını şehit vererek temizlemeye çalışıyoruz siz Kurtuluş savaşında düşmana yardım eden bacım çocuklarının torunlarısınız bir gün gelecek hepinizi kör bıçakla halledecez sen şimdi kendini parmaklamaya devam et
Cevap sahibi+1 yıl@kağannn1 uzun yazdığını okumadım çünkü sinirimi bozmana izin vermiycem ama diğer yorumunda o... demişsin. Kim bilir o uzuun yorumunda neler yazmışsındır. Ama okumadım okumıycamda.
Bak bence sen önce saygı nedir onu öğren ailen terbiye verememiş sana belliki.
O.. tanımı nedir bilmezsin galiba sen ne rezil aşağılık bir erkeksin önce kadınlara saygıyı öğren öyle siyaset yap bak sonra birileride senin bacılarına eder.
O kadar acizsin ki hakaret ederek yüceldiğini sanıyorsun. Senin gibi seviyesiz ve kararktersiz bir insanla muhattap olamam.
Hiç daha yorum yapma. Terbiyesiz.
Cevap sahibi+1 yılSenin neyini anlasınlar kimsin ki kime laf anlatıyosun tırnağım olamazsın hiç bir konuda. Karakter, eğitim, statü, kültür...
Belliki sende bunlar yok.
Sen kimsin kimsin bana küfrediyosun insanlar o tek bir mesajınla mahkemelerde sürünür cahil.
Katılmayınca o... demek senin tartışma yeteneğinin gram olmadığını gösteriyor. Ben kaç senedir buradayım bu sitede senin kadar rezilini görmedim.
Sen dersen dikkat et "Akplilerde" senin anana, bacına, kız arkadaşına der.
Nasıl bir oğul yetiştirmişse bir kıza o ağır kelimeyi kullanma yetkisini kendinde buluyor.
Sen tartışmayı kavga sanan kendini küfretmeden ve kaba konuşmadan ifade edemeyecek kadar aciz bir canlısın. Malesef.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
15Cevap
Akp den once nasilfi cokmu iyiydi 93 te madimak olaylarinda 36 kisi olurken devletin guvenlik gucleri ne is yapiyordu. hicmi gaz bombasi atip kalabaligi dagitamadin havaya atesdemi edemedin. sanki oncesinde cok iyiymis gibi bence simdi daha iyi doguda gorev yaparken binlerce kisilik kalabaligin olaysiz dagitildigini cok kere sahit oldum
12 Yorumla
Soran+1 yılnıye sürekli geçmişte yasanan kötü olaylarla günümüzü mukayese ediyorsunuz geçmişte yasandı bugun de mi yaşansın geçen onlarca yıl ülke adına hiç mi biseyi degistirmesin. Terörün bu denli yasandıgı bir yıl soyle de görelim. geçmişle bugunu meşru gostermeezsınız
- +1 yıl
Akp gidince gelecekte yasanmiyacaginin hatta daha kotu olmayacaginin garantisini verebiliyormudun. senin ulkenle gecmisten tut bugune kadar huzurunu bozmaya calisan dis ve ic nifaklar oldugu surece hangi parti iktidar olursa olsun maalesef bunlari yasayacagiz. allah daha beterinden korusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılakp bugüne kadar verilmeyen özgürlükleri tanıdı. Yapılmayan hizmeti yaptı kusura bakmayın ama yapılana yok yapılmadı diyemem.
Şehit olaylarında bundan şikayetçiyim ama parti değişse bile bunu yapanlar durmayacak. Onların derdi akp değilki hepimiz, bu ülke.
ya susup oturucaz her şeye izin vericezki olay çıkmasın yani silik olmayı kabul edicez ya da mücadele edicez. Başka yolu yok bunun parti değişsin yine bu iki seçenek olacak.14 Yorumla- +1 yıl
Ne hizmet yaptı? 2 tane tren birazda yol yapınca hizmet mi oluyor? akp bu ülkeye 80-90 senede zor düzelecek hasar verdi vermeye devam ediyor.
1. Devletin elindeki kurumları yok parasına sattı elin yabancısına bunların içinde hayati kurumlarda var aselsan, havelsan, Thy, TT, Limanlarımız, madenlerimiz bak unutmadan istanbuldaki bogaz köprülerinide sattı bunlar daha bir kaçı
2. yabancıların ülkemizde toprak almasının önünü açtı herifler yanlış hatırlamıyorsam bir hatay büyüklügünde toprak satın aldı ülkede hergün metrekarelerce alan yabancılara satılıyor
3. Zinayı, vatan hainligini suç olmaktan çıkardı o sevdiginiz akp ülkemizde domuz çiftlikleri açtılar millet yesin diye
4. egitim sisteminin içine s*çtılar resmne 2 senede bir egitim sistemi degişiyor elin oglu marsa koloni kurmak için ugraşırken bizimkiler habire imam hatip açıp hafız yetiştiryorlar
5. Askere Fetullahı ile beraber kumpas kurup ordudaki disiplini bozdular. Orduda komutan kalmadı bE - +1 yıl
6.2002 yılında kendin fes etme kararı alan pkkyla masaya oturdu bu sürede pkk doguya yıgınak yaptı bunlara göz yumdu şimdi askerimiz şehit oluyor hergün
DAHA BU LİSTE UZAR GİDER DE SEN DEGMEZSİN. BU ÜLKE AKPLİLER YÜZÜNDEN BU HALE GELDİ ELİMİZE FIRSAT GEÇİNCE BUNUN HESABINI BÜTÜN AKPLİLERDEN SORACAZ
Cevap sahibi+1 yılamacım siyasi tartışma yapmak değildi ama madem yazdın cevap yazıcam.
Akp öncesi ülkede hasar verilecek yerde yoktu çünkü her yer hasarlıydı.
satmayın kimse zorla elinizdeki toprakları sattırmıyor insanlar satıyorsa ne yapabilirim? Mülk satma haklarını ellerinden mi alalım? bizimkilerde yurt dışında alıyorlar.
zinayı suç olmaktan çıkarttı mı? saçmalık.
domuz çiftlikleri açılmadan önce gizlice ülkeye sokuyorlardı haklısın görünürde domuz yok deyip gizlice sokmaya devam etmek gerekiyordu böylece sende şikayet edecek bir şey bulamazdın.
Eğitim sistemi çok kötüydü. Sırf meslek-imamhatip lisesi diye tıp kazanan öğrenci gidemedi puanı kırıldı. Sen mi vericen o geçmiştekilerin hesabını iyi o halde tıp kazan bende elinden alayım hoşuna giderse yazarsın. İmamhatip liselerinin sırf iyi yerlere gelmesinler diye içini boşalttılar dersleri kaldırdılar ama onlarda bu ülkenin çocuklarıydı.
akp olmadan öncede marsa koloni kuramamıştık :) siz kurdunuzda akp mi yıktı :)
Cevap sahibi+1 yılakp öncesinde orduda vatan hainleri vardı onlarında hesabını ver bunları kim yaptı? bunu hangi partiye atıcan?
pkk oluşurken akp yoktu.
pkk güçsüzken önemsemeyip ortadan kaldırmayan akp değil.
öcalanı tutupta öldürmeyen akp değil.
kürtleirn içinde nefret oluşturan akp değil.
kürtleri ötekileştiren, eziklemeye çalışan akp değil.
bugün konuşurken geçmişte bize kötü davrandılar derken akp dönemindne bahsetmiyorlar.
yapanları görme ama başa gelene düzelt de. Bunlar yapılırken aklın nerdeydi? şimdi mi tepki veriyorsun :)
Ben değmem ama bu kadar yazıyı zahmet edip yazmışsın bak ya :)
siz hepiniz böylesiniz asıl suçluları görmez hataları görmez ama başa gelene - siz yaptınız-diye suç atarsınız. Haddini bil bu ülke de benden daha çok söz hakkın yok. Bu ülkede onca insan dışlandı sadece kapalı diye kaç kız okumaktan vazgeçirildi. İkna odalarını hangi gerekçeyle bana savunacaksın :)
git şimdi çok gördüm senin gibi boş hepsi. Baştayken hiç bir halt yapmayın sonrada ''yapılmadı'' :)
+1 yılBak bu ulkenin yarisina indir s*kicem seni dese o adam saniyesinde pantolonlari memnuniyetle indirecek bu insanlara boyle sorular sorma arkadasim, sinirin bozulur.
Onlarin evlerine ates duser insallah bu hukumet yuzunden, o zaman 'belki' anlarlar.22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen memnunum, bende iğrenç muhalefetten memnun değilim özellikle canlı havyvan partisinden ve diğeri de hdpkk dan.. Bundan önce de şehit veriyorduk, şimdide gelecekte te bunu sıfıra indirgesek çok güzel olacak lakin içeride ve dışarıda hain çok. Bak sezgin tanrıkulu ne diyordu YPG terörist değil diye, ankaradaki bombanın faili YPG'li çıktı.
00 Yorumla
+1 yılChpye inat Akpyi destekliyom. ;) alevici ve kürtçü chpden iyidir. Akp %100 Dana Eti Chpb%50 domuz %30 tavuk %20 hindi eti. Yoksa Duzgun bir parti yok. Sirf chp ve feto yuzunden Akp
14 Yorumla- +1 yıl
Yobaz. Ben alevilere bir sey mi dedim. Chp mezhepci partidir. Alevilerin mhpsidir o yuzden ben chpye kolay kolay oy atmam. Dindar biride degilim. Ama chpye inat En dogal hakkim Akpyi desteklerim. Chp bu ulkenin basi olsa dolar 7 lira olur.
Soran+1 yılhadı lan ordan cumhuriyet döneminden bu yana dolar ne zaman 3.8 u gördü? chp ne zaman ülkenın basına geldi ki? vhp nın ne oldugunu bılıyorsun?
- +1 yıl
Sarhos chpli dolar daha 3.8 olmadi hic :)
Soran+1 yılulan 1 doların 1 lira oldugu yıllar vardı kopek sevici alevileri meydanlarda yuhalatan akp ye sünni partisidir diye oy vermemezlik yapmıyorsun ama
- Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşimmm daha iyisi gelsin güven versin ona oy verelimm
17 Yorumla
Soran+1 yılgetirmessen nasıl gelecek güven verecek?
- +1 yıl
hangisi o?
Soran+1 yıl70 80 partiden bir akp mi var oy verilecek akp den baska parti yok diye tutturmusunuz ben parti propaganfası yapmıyorum ama bılıyorsun lı 70 parti var hikaye okumayacaksın yanı
- +1 yıl
vallahi ele geçirilen partilerden bahsediyorsun gibime geliyor
Soran+1 yılkandırılan partilerden bahsetmıyorum haklısın
- +1 yıl
kardeşim ben bu cemaat denilen çetenin ele geçirdiği partileri istemiyorum
Akp'yi devlet sayan erdoğanı peygamber yapacak olan kişilere gıcık oluyorum. Tabanında aklı başında olduğunu düşünmöüyorum biri çıkar götünün kılıyım der biri koyun sürüsü gibi hüloggggg değişikler
20 Yorumla
+1 yılAk parti nin adini ezberlemeyi birakinda once devletim demeyi ogrenin
25 Yorumla
Soran+1 yılkimin devleti alevilerin mi kürtlerin mi? sünnilerin mi?
- +1 yıl
Bu toprakta yaşayan herkesin devleti. bir ak parti deyip tutturmussunuz. Ulke yakip yikiliyor hala ak parti diyorsunuz. Devletim vatanim demeyi ogrenin once.
Soran+1 yılVatanım tabıkı hukuk okuyorum ben gelecektr nolacagım bellı benım senın vasfın ne profillerinize türk bayragı koymakla ülke kurtulacak sanıyorsunuz? Herkesin devleti olsa herkrse eşit yaklasır. Doguda zulm cekenler varken batıda yan komsusundan haberi olöayanlar siz konusmayın ya allah askıan susun
- +1 yıl
Orda burda Turk bayraği paylasip terorun yok olup gideceğini dusunmedim hiç. Vatanimi seviyorum devletimi seviyorum orda burda ak partiyi ya da başka bir partiyle ilgili savunmadim veya kotulemedim. Derdiniz parti olmus. Once vatani dusunun. Demek istediğim bu.
- +1 yıl
Doğuda zulüm var diyolsr hala ya doğuda kime zulüm var bir anlasam
+1 yılOnlar yol yaptı marmaray yapti niye memnun olmayalim? Birgun o yollarla marmarayla g. tümüze baka baka gidecegiz bari düzgün yoldan gidelim ☺
10 Yorumlaaziz nesin hesabı aziz nesin zamanında %60 tı suanda %85i mal bu ulkenın
212 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler güzel tespit geleceğin bilim adami
Soran+1 yıl@mamibenben mani niye bu kadar içerledin ekmek kapın akp ye mı baglı?
- +1 yıl
bravo
- +1 yıl
Sen niye bu kadar zoruna gitti AKP seni işten mi attı köle mi yaptı paranın odemiyor mu çalıştırıp çalıştırıp paranimi odemiyor
Soran+1 yıl@mamibenben benım zoruma gidiyor cünkü girdigim sınavlarda sorular verıldı calındı abimin girdigi sınavda aynı sekılde ayrıca ben dünyanın en pahalı vergilerini ödemek zorunda degılım. Kimligimden dolayı ötekilestirilmeyi hele hiç mi hiç istemıyorum istemiyorum cunku bu hukumet bana capulcu dedi. istemiyorum cunku kımlıgımden dolayı benı yuhalattı benım gibi düsünenleri içeri tıktı istemiyorum cünkü vatanımı sevıyorum
- +1 yıl
Senin vatan sevginin uiyim ben hep aynı palavra
- +1 yıl
Bazı şeyler hosunuza gitmeyebilur ama bu diğer insanlara hakaret edeceniz anlamina gelmez
Soran+1 yılmilketin vatan sevgisini sorgulamak sana mı kaldı lan milliyetçilik damarın kabardıysa sehide kelle diyenleri hatırlıyorsundur askerin basına cuval geçirilirken nerdeydın. siz hep abd sevici oldunuz düne kadar cocuklarınızı din istismarcısı fetonun okullarına yoluyordunuz akepeliler sizi :)
Soran+1 yıl@mamibenben üfff et yıgını mısın nesın tamam konusma hadı basımı sisirdin
Türk olduğunu hemen anlarım. Neden mi? Cumhurbaşkanına katil diyen tek millet nankör Türk milleti.
02 YorumlaPartiler hikaye ülkemiz önemli olmalı hepimiz için bizim kendimizden başka dostumuz yok sonumuz hayır olsun
10 Yorumla
+1 yılben artık akp ye laf etmiyorum, olsun yol yapıyor, makarna veriyor diyenler oldugu surece söyleyeceğimiz iyi veya kotu hicbiseyin onemi yok
16 Yorumla- +1 yıl
Keşke ülke 1980lere ddonsede bir de o zamzaman dinlesem sizi
- +1 yıl
@007mert akp ye laf atmadim farkindaysan, anlatmak istediğim tam olarak buydu, orumcek beyinlilerdi.
- +1 yıl
@007mert bu yasssda bu salaklik, ben de buna hayranim.
- +1 yıl
niye kime laf atcağımızı sanamı sorcaz çakma 007 ? @007mert
Ulkede iyi birsey oluyorken koyunlar otlamaya cikip cobanin biz yaptik demesini dinliyorlar
Ulkede kotu birsey oluyorken koyunlari ahira kapatik bizim haberimiz yoktu diyorlar00 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstikrar istiyordu bizimkiler. Al sana istikrar.
Terör istikrarı.00 Yorumla
+1 yılPeki sen terorist muhalefetten mutlumusun CHP ve PKK partisi HDP den memnunmusun onu şöyle bana
02 Yorumla
Soran+1 yılsize göre herkes terörist ve vatan haini can dündardan beyaz showa kadar herkese hain damgası yapıstırdınız bu kadarsınız işte.)
- +1 yıl
Size gorede PKK kanarya severler derneği pydde kendi halkını savunan mazlum orgut
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkemal şu atatürk posterini yere düşüreni bir bulsa ülkeyi kurtaracak aslında ama
04 Yorumla
Soran+1 yılhırsız bulucu ama o da kar etmıyor :)
Cevap sahibi+1 yıl5 milyar dolarlik ssk. hirsizligindan tecrubeli olsa gerek hirsiz hirsizi sap diye taniyor desene
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılrahsan kurtarmis senin hirsizi baksana :)
+1 yılÇok mutluyum bırak kalsın
04 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum kardesım haklısın cidden
- +1 yıl
Ciddiyim bırak kalsın seçim gününe kadar pes diyorlar ertesi gün bakıyoruz adam rekor kırmış bizde cekiyiruz ama mecbur adam ölene kadar başta olacak sistemi kurmuş hile çalıntı herşey
Soran+1 yılbugun sizler cekiyorsunuz kardesım yarın herkes dahil olacak iş işten gececek
- +1 yıl
Valla oy vermem elinde kuran dilinde yalan insanlara en büyük zararı insanlara veren dışı ayrı içi ayrı olandır iki yüzlü oynayanlardir. Çalan çırpan insan öldüren müslümanlik kitabında bunlar yazmiyor. Ama her koyun kendi bacağından asılacak. Yalakalik ile ancak...
Akp bizden memnun degil ondan bu kadar patliyoz
10 Yorumlakim gelsin sence kardeş
02 Yorumla
Soran+1 yılhdp chp mhp hepsı denenır
tabi ki de değilim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletmesinler mi yani ülke mi bölünsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılnediyon kardeş?
Cevap sahibi+1 yılanlamazsın birader boşver
Memnun değilim
00 YorumlaArtık memnun degilim
10 Yorumla
+1 yılMemnunum.
20 Yorumla
+1 yılNe memnun olcam ya
00 Yorumla
+1 yılDeğilim.
10 Yorumla- Gündem konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılMemnun değilim
00 Yorumla Değilim
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri