Erkek ve kadın önlisans ve lisans mezunu belli bir alım var polis akademisinin sayfasında yazılı açıklamada yazıyor her şey paylaşıyor sistem kura yerleri vs şu an alım yok
Dışardan komiser alımı durdu artık içten alım var polis memuru isen öyle komiserlige başvuru yapiyorsunuz oda 6 veya 7. Dönemde herhalde alım paem alımı dönemi az ama pomem dönemi çok. PMYO dan da girebilirsiniz olursa bunlar biri liseden , diğeri ikisi üniversite şartı var
Polis akademisi sayfasınıdan takıp edin zaten açıklama resmi sayfadan açıklama geliyor o zaman yaparsınız ama işte üniversite gerek onda da yanlış değilsem
Maalesef işte torpil var evet tanıdık olsa gireriz ama olmayınca hayal oluyor zaten bı çok kurumda olan personel torpilli bunlar dan bitaneside EGM kurumu çoğu polis torpille giriyor amcası ya da dayısı milletvekili olan var özel de bile özel şirketlerde veya özel meslek gurublarinda da torpil var özel pek önemi yokta ama devlet de torpil var akp yönetiminde böyle ama iktidar değişince vaat edenler kamuya girişte mülakat ve torpili kaldircagiz diyenler var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Büyük bir şirketin bilgi teknolojileri departmanında çalışıyorum işimden gayet memnunum 😎
hangi sehir
Antalya
Emek hırsızıyım ben. İşçilerin sırtından geçiniyorum namusumla 😃
Mühendisim işimden memnunum
hangi şehir
Ankara-ist sen?
Yazılım şirketinde çalışıyorum
hangi şehir
Ankara
Sen
sen calısıyor musun bır yerde hayalın var mı?
Mali müşavirim gayet iyi
Jigolo memnunum
Pomem hayalim
alim zor gibi
2024 de de üniversite sınavına girip hazırlancam
kizlari cok almiyolar ya
Erkek ve kadın önlisans ve lisans mezunu belli bir alım var polis akademisinin sayfasında yazılı açıklamada yazıyor her şey paylaşıyor sistem kura yerleri vs şu an alım yok
Tyt uzerinden de olabilir ama ben üniversite den girmek istiyorum normal olursam inşallah akabinde KOMİSERlik sınavına hazırlık yapcam
insallah olur benim hic umudum yok
Ne konuda umudun yok?
polislik
Umudunu yitirme nefes aldığımız sürece her zaman umut vardır
Sizde hazırlık yapın çalışın başvuru alımı olunca başvurun
ne zaman alim
Boy kilo da önemi taşıyor yalnız kitle endeksi her şey olsa bunlar dan biri uyum sağlamış değilseniz hayal olur
1.65 56 kiloyum
şu an da 29 dönem adaylarının kura yerleri açıklandı 30. Dönem de alım bitti 31. Dönem başvurabilirsiniz.
Boy kurtarıyorsunuz da kilo dan kaybedersiniz.
Kitle endeksiniz kaç?
31. donem ne zaman başvuru
Dışardan komiser alımı durdu artık içten alım var polis memuru isen öyle komiserlige başvuru yapiyorsunuz oda 6 veya 7. Dönemde herhalde alım paem alımı dönemi az ama pomem dönemi çok. PMYO dan da girebilirsiniz olursa bunlar biri liseden , diğeri ikisi üniversite şartı var
bilmiyorum sisko değilim
uni mezunu olucam bi kac ay sonra ben
Siskonuz demedim estegfullah yanlış anlamayın belli bir kitle endeksi var 18-27 arası mesela benim ki 22
Polis akademisi sayfasınıdan takıp edin zaten açıklama resmi sayfadan açıklama geliyor o zaman yaparsınız ama işte üniversite gerek onda da yanlış değilsem
İyi güzel hayırlısı ne bölümü okuyon lisans? önlisans?
ya kadınlarca cok az alim var cogu da torpilli
Lisanss
Maalesef işte torpil var evet tanıdık olsa gireriz ama olmayınca hayal oluyor zaten bı çok kurumda olan personel torpilli bunlar dan bitaneside EGM kurumu çoğu polis torpille giriyor amcası ya da dayısı milletvekili olan var özel de bile özel şirketlerde veya özel meslek gurublarinda da torpil var özel pek önemi yokta ama devlet de torpil var akp yönetiminde böyle ama iktidar değişince vaat edenler kamuya girişte mülakat ve torpili kaldircagiz diyenler var
İnşallah bu kalkar da herkes hakettiği gibi istediği kuruma rahatça girer nice hakedip giremeyenler var ama haketmeyip girende var
aynen oyle arkadaşım 3 defa denedi olmadi elediler surekli benimde bos yere emek veresim gelmiyor zaten olmaz diyee
ıktidara inanmıyorum torpil her sekilde var başa gelmek icin söylüyorlar
Siz yinede umudunuzu yitirmeyin
Valla gorecez işte kim doğru kim yalan
Boş yere değil sizde deneyin derim umudunuzu ayakta tutun
Başarılar dilerim...
Memnunum hatta keşke daha önce bulsaydım 😂