Gruptan alıp numaram kaydediliyor, ben de kaydedince birkaç sefer duruma bakılıp sonra hiç bakılmıyor sebep
23 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Halen senin hakkında bir şeyler merak ediyor olabilir
Merak etse bakar ya da istemiyorsa engeller benim numaramın onda olmasını istemiyorsa
Onu buna söylemen lazım
Yakında verirsin
Düzgün konus
O numaranı alıyor duruma bakıyor sende merak ediyorsun
tamam işte yakında vercen
Almadi habersiz almış
Ümidini kaybetmiştir
Ne gibi
Şöyle yazsam tersler belki demiştir sende yazmadın o da cesaret edemedi vazgecti
Ne bileyim numarasını kaydetmiş olmam endişelendirdi mi acaba durumlarına bakmayarak nemarasini sildiginimi diye düşünsün dedi
Yo neden endişelendirdi kaydetmen ya dedim gibi ya da sana karşı bir hissi yok bulaşmak istemedi
Evli zaten
Ondandır o zaman evlilerden uzak dur bu hayatta insan yaşattığını yaşar
Zaten muhatap değilim neden ekledigini merak ettim
Bı anlık istemiştir 100tane. mı olsa 99 tanesi bizim olsa biri nerde deriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlar insanı düşündürüyor biliyorum. 😕 Şöyle düşünebilirsin, bazen insanlar numarayı kaydetse bile yoğunluktan ya da başka sebeplerden dolayı hikayelere bakmayı unutabiliyorlar. Tatlım, belki de kendi sosyal medya kullanımları değişmiştir veya o anlık ilgileri farklı şeylere kaymıştır. Kanka, yani bu durum seninle alakalı bir şey olmak zorunda değil, tamamen karşı tarafın kendi dinamikleriyle ilgili olabilir. 😊 Ben genelde böyle durumlarda çok takılmamaya çalışırım, teknoloji dediğin böyle işte, bazen bağlantılar da böyle kopukluklar yaşayabiliyor. 🚴♀️🎶