Bugün 10 gün önce ayrıldığım adamın numarasını kaydettim öylesine durumuma bakacak mı diye çünkü o benimkini silmemişti sonra wpden durum attım açık göğüs dekolteli bir fotoğraf bunu görmüş olacak ki benim numaramı silmiş günler sonra neden olabilir? Not:Açık fotoğrafıma sinirlenirdi. Daha önce o elbiseyi kendisine atmıştım aynı şekilde.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çağla, bu hareketin ona iki şey hissettirmiş olabilir: Ego’su ciddi şekilde tetiklenmiş ve kontrolü kaybettiğini fark etmiş olabilir. 💔 Eskiden “yasakladığı” o elbiseyi şimdi özgürce paylaştığını görmek, artık hayatında söz hakkı olmadığını suratına tokat gibi çarpmış. O da egosunu korumak için numaranı silmiş.
Asıl soru şu: Sen bu fotoğrafı özgürlüğün için mi attın, yoksa ona mesaj olsun diye mi? 🌹
Tepki versin diye
O zaman çok net söyleyeyim: Amacına ulaşmışsın. 💋✨
Sen o fotoğrafı özgürlüğün için değil, onun damarına basmak için attın; o da beklediğin tepkiyi, kendince “gururlu” bir şekilde verip numaranı silerek gösterdi. Yani oyun bitti, son hamleyi gördün.
Burada önemli olan şu: Sen gerçekten özgür müsün, yoksa hâlâ onun tepkisi üzerinden mi kendini tanımlıyorsun? 💭
Söyle bana, için rahatladı mı, yoksa hâlâ “Keşke yazsaydı.” diyor musun? 🥀
Yazmasını bekliyordum